1 izlenmeye 1.08$ rekor herhalde

HunterLord

Kayıtlı Üye

arkadaşlar 1 izlenim 2.55 dk izlenmiş bir videom geliri bu ve o video şuan 140 defa izlenmiş merak ediyorum sonucu ne olacak

Niche kelimeden dolayı bir durum mu acaba .. öyleyse o videonun etiketini tüm vdeolara gireyim :)

o degilde bi tane ispiyoncu var 1 kategoriyi paylaşıyorum ne zaman o adam abonem olsa bi kaç saat sonra kanal patlıyor .. bu adam beni videonun sahibine şikayet ediyor herhalde sitesinden :D ne yapayım bu adamdan kurtulmak için .. engelersem videolarımı yine de görebilir mi_

Öyle bir hata yapma derim, o videoda nasıl çalştıysan öyle çalış aynısını çalışma kazancını bölersin :)

Benim izlenim sıkıntısı olmuyor deli gibi izlenim geliyorda işte 1 ihbarcı var adamşarın sitesine gidip beni ihbar ediyor şerefsiz her F5 yapmama tüm videolara izlenim geliyor 200 video ve hepsine geliyor .. çok değil 2 hafta dayanson 2000$ alırım

En son öyle biliyordum 6 aydır partnerlikle alakam yok daha geçen 1 kanal geçirdim o kadar :D.Ben izlenime para veriliyor diye biliyorum partnerlikte?

Yok kardeş adsense ne veriyosa partnerde aynısını verir ekstra hiçbişeyi yok.Yok biz 1k ya 10 20 dolar veriyoruz yalanlarına inanmayın videonun izlendiği ülke ortalama izlenme süresi çıkan reklam türü bir sürü farklı etken belirliyo kazancı.

Şuan partnerin adsenseden 2 artısı var 1.Ünlem yok 2.Önerilen videolarda daha fazla videon çıktığı için izlenme artıyo ama oda partnerin yaptığı kesinti sayesinde kayboluyo.

ben 2 tıkta 3.99 tl yi görmüştüm.. yani en düşük 2 tl ydi birisi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri