1 k ızlenım 5 tl anında baslar

• Kullanıcı Seoislem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seoislem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
phchosting.com
1K ADSENSE SAFE YOUTUBE IZLENMESI 5TL ANINDA BASLAR ANINDA GELIR
REFERANS VERMIYORUM 2013 TEN BERI BU FORM DA UYEYIM ESKIYIM

almak istiyen arkadaslar skype: sportlik1 ekliyebilirler daha fazla bilgi icin yuksek alimlarda indirim saglanir

Çok aşırı pahalı. Hani en kral izlenimi bile 2 TL ye almıştım.

Atlanamayan reklamların açık olması da dahil mi ? safe olayına

biri artık şu duruma son versin böyle her önüne gelen izlenim konusu açıp duruyor, konu açma düzeni bile yok , 1k 5tl hadi güle güle ohh iyice valla

2013 den beri olsan ne 2000 den beri olsan ne
eski olsan ne yeni olsan ne ?
kusura bakma ama saçmalamışsın kim olduğun belli değil referans vermiyorum eski üyeyim diyorsun.. bu seni daha güvenilir birimi yapıyor yani
önüne gelen konu açıyor birde özensiz açıyor.. ben izlenim satıyorum alan eklesin nedir ya:D

2013 ten bu tarafa foruma 48 mesajlık faydanız olmuş, güven vermiyorsunuz...
ne hikmetssede bu 48 mesajın %90ı son 1 ayda yazılmış. Geriya kalan 2 yıl 10 ay boyunca sadece foruma girilip çıkılmış anlaşılan :D
http://i.hizliresim.com/9GgmMN.png

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar alan olur bence:D

öncelikle hayırlı satışlar. Bizde bu forumun ilk üyelerindeniz o zaman bize indirim yap hocam senin mantıkla gidersek :)

arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim referans neden vermiyoruma gelirsek burada biri konu acar 20 30 adam yazar ref ref ref diye bana gore ref bos bir kavram instgram konularima bakarsaniz onceden ref vermisligim var ama ref gercekten sacmalik ve 2 arkadas demis 5 tl nedir diye herkesin kendi fiyati var hocam aninda basliyorum aninda bitiriyorum eger hosunuza gitmiyorsa 2 tl satan arkadaslar var onlardan alin konu cozuldu ben 1 gunde 1k da yollarim 100k da 6 saate video yada yansitirim bunu fiyatimi begenmiyorsan alimicaksin bu kadar basit ref istiyenlerde almicam ama guzel yorum yazicak oylemi ? yazmayin kardesim 2013 ten beri uyeyum 1 kere uyarilmadim 1 kere ban yemedim ne size guven vermiyor ? admin bey konuyu silebilirsiniz ytparada izlenim satmayi durduruyorum.

bu izlenim alma meselesi işe yarıyor mu daha onu kestiremedim.

birde insanın aklına şu geliyor. izlenim alınabiliniyor ise.

yaparım 10 tane kanal basarım her videoya 500k izlenim.

oh mis. mantığı da içimde sellektör yapmıyor değil yani.

arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim referans neden vermiyoruma gelirsek burada biri konu acar 20 30 adam yazar ref ref ref diye bana gore ref bos bir kavram instgram konularima bakarsaniz onceden ref vermisligim var ama ref gercekten sacmalik ve 2 arkadas demis 5 tl nedir diye herkesin kendi fiyati var hocam aninda basliyorum aninda bitiriyorum eger hosunuza gitmiyorsa 2 tl satan arkadaslar var onlardan alin konu cozuldu ben 1 gunde 1k da yollarim 100k da 6 saate video yada yansitirim bunu fiyatimi begenmiyorsan alimicaksin bu kadar basit ref istiyenlerde almicam ama guzel yorum yazicak oylemi ? yazmayin kardesim 2013 ten beri uyeyum 1 kere uyarilmadim 1 kere ban yemedim ne size guven vermiyor ? admin bey konuyu silebilirsiniz ytparada izlenim satmayi durduruyorum.

Noktasına kadar haklısınız fiyat konusunda ancak youtube'un sistemi bu. 6-7 saatte yansır zaten izlenimler.

bu izlenim alma meselesi işe yarıyor mu daha onu kestiremedim.

birde insanın aklına şu geliyor. izlenim alınabiliniyor ise.

yaparım 10 tane kanal basarım her videoya 500k izlenim.

oh mis. mantığı da içimde sellektör yapmıyor değil yani.

Keşke o kadar basit olsa :)

1K ADSENSE SAFE YOUTUBE IZLENMESI 5TL ANINDA BASLAR ANINDA GELIR
REFERANS VERMIYORUM 2013 TEN BERI BU FORM DA UYEYIM ESKIYIM

almak istiyen arkadaslar skype: sportlik1 ekliyebilirler daha fazla bilgi icin yuksek alimlarda indirim saglanir

Bundan 1 ay önce tüm izlenim satış konularında ref istemeniz ile şuan ref saçma demeniz ne kadar ironik değil mi ? Satış fiyatınıza bişey diyemem,sizin kararınızdır. Youtube güncellemelerinin yoğun olduğu şu dönemde, güven açısından bir kişiye ref vermenizi tavsiye ederim. 6 saatte 100k yansıtırım konusuna gelirsek,istediğiniz kadar hızlı gönderin,yansıtmayı siz yapmıyorsunuz- youtube yapıyor ve şu dönemde 6 saatte 100k izlenim yansıması pek mümkün gözükmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri