1. Kalite Kavrulmuş 👌 Antep Fıstığı 25 Tl/KG

10 kg aldım kargo parası ile kilosu 27 tl'ye gelmiş oldu, Fıstıkların içinde boş yok, tadı kötü acı olan çıkmadı taze olduğunu düşünüyorum ama bugüne kadar yediğim fıstıklar üzerinden puanlama yapacak olursam, 10 üzerinden 7 7.5 diyebilirim, Bunlar bittiği zaman arkadaş tekrar satış yaparsa alırım.

10 kg aldım kargo parası ile kilosu 27 tl'ye gelmiş oldu, Fıstıkların içinde boş yok, tadı kötü acı olan çıkmadı taze olduğunu düşünüyorum ama bugüne kadar yediğim fıstıklar üzerinden puanlama yapacak olursam, 10 üzerinden 7 7.5 diyebilirim, Bunlar bittiği zaman arkadaş tekrar satış yaparsa alırım.

bana da 2 kilo falan göndersene adresi biliyorsun abi :D

10 üzerinden 10 verdiğin oldu mu? pmden link atar mısın böyle tuzlu lezzetli olanlarından :)

bana da 2 kilo falan göndersene adresi biliyorsun abi :D

Tabii 2 kg %20 komisyonla gönderirim :D

10 üzerinden 10 verdiğin oldu mu? pmden link atar mısın böyle tuzlu lezzetli olanlarından :)

İlk defa internetten gıda ürünü aldım, ytpara'ya açılmamış olsaydı almazdım 10 üzerinden 9 9.5 verdiğim oldu, 10 üzerinden 10 u baklava içindeyse fıstık o zaman veriyorum :D

2 kg da ben alayım ozaman

skype bekliyorum hocam veya forumdan pm at bilgileri göndereyim, önceki satısında alıcaktım konusmustuk ama stok kalmamıstı bu defa beni önlere yazarsan sevinirim :)

Hocam kargo ücreti ne kadar tutuyor acaba İzmir bölgesindeyim :)

Ayrıca yanlış anlama lütfen burda kilosunu 50TL ye bulmak bile çok zor. Tuğba kuruyemiş var bilen bilir, ordan alırım genelde ama antep pek almam çünkü 70TL kilosu. Dediğim gibi sizdekinin ucuz olmasının sebebi nedir. Kesinlikle bilmediğimden soruyorum hocam. 25TL ile 70TL olan aynımıdır?

Eminönünde Malatya Pazarında bile kilosu 40 tl felan ama bi görün fıstığı, tüm dünya alıyor :)

arkadaşlar ben gene fıstık yiyorum gene arkadaş aklıma geldi. parasını ödemeden kayboldu kaç gündür girmiyor foruma tanıyan felan varmı acaba ? borcumuzu ödesek yaw..

2 de ben alayım 10 kilo stok bitmiş olsun kardeşim böylelikle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri