2 Kiloda ben almak istiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlginiz için teşekkürler, fıstıklar tükenmiştir.
Stok yakın zamanda gelecektir.
İyi akşamlar.
Hocam daha once hatrliyirum konunuzu kismt olmadi ama dedigniz gibi iyyse ve 3kg alalim29.10.2017 Tarihinden İtibaren Fiyat Güncellenmiştir.
Şimdilik 10 KG Stok Vardır, KG Fiyatı 28 TL 'dir. Antep Fıstığı 1.Sınıf Ana Çıtlak İri Ve İçinde Boş Çıkmaz Kargo ücreti alıcıya aittir, aşağıdaki yorumlardan referanslarımıza bakabilirsiniz.
%100 müşteri memnuniyeti. Forumda bügüne kadar 100 KG Fıstık Sattık â
1000 GR(NET)
Fıstık Satılan Diğer Konumuz: https://www.ytpara.com/e-ticaret/102048-kavrulmus-antep-fistigi-25-tl.html
Sipariş vermek için lütfen Ad Soyad - Adres - Telefon Numaralarınızı PM ile bana iletin,ödeme alındıktan sonra kargoya verilecektir.
Ödeme: Enpara â
İlginiz için teşekkürler, fıstıklar tükenmiştir.
Stok yakın zamanda gelecektir.
İyi akşamlar.
reis 10 kilo stok var demişsin ilk yazan 5 kişi içindeyim sıraya göre gidiliyorsa benimde almam lazımm ama bana herhangi bir dönüş yapmadın demek ki benden sonra yazanlara verdınn. adaletli bi durum mu bu sence_
madem rağbet var. Açık arttırma yapalim.
Ben kilosuna 40 tl veriyorum.hadi buyrun
29.10.2017 Tarihinden İtibaren Fiyat Güncellenmiştir.
Şimdilik 10 KG Stok Vardır, KG Fiyatı 28 TL 'dir. Antep Fıstığı 1.Sınıf Ana Çıtlak İri Ve İçinde Boş Çıkmaz Kargo ücreti alıcıya aittir, aşağıdaki yorumlardan referanslarımıza bakabilirsiniz.
%100 müşteri memnuniyeti. Forumda bügüne kadar 100 KG Fıstık Sattık![]()
1000 GR(NET)
Fıstık Satılan Diğer Konumuz: https://www.ytpara.com/e-ticaret/102048-kavrulmus-antep-fistigi-25-tl.html
Sipariş vermek için lütfen Ad Soyad - Adres - Telefon Numaralarınızı PM ile bana iletin,ödeme alındıktan sonra kargoya verilecektir.
Ödeme: Enpara![]()
Mesajın bulunsun
alan arkadaşlar kalite hakkında bilgi verirse memnun olurum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.