1 Kanal Bütün Hesaplarımın Para Kazanma Özelliğini Kapattırdı

• Kullanıcı FatihMurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

FatihMurat

Kayıtlı Üye
Her hesapta bir kanalım olurdu kapanırsa hepsi gitmesin diye.Bugün bütün hesaplarıma baktım XXXX kanaldaki topluluk ihtarları yüzünden diyor.Tam olarak uyarıyı okuyamıyorum çünkü hiç bir tarayıcıdan youtube kanal kısmına bakamıyorum bütün tarayıcılarda 500 Internal Server Error hatası veriyor (çerezleri silsemde açılmıyor)
-Bir hesaptaki kanalımız spamdan ceza alırsa aynı adsenseye bağlı bütün hesapları kapatıyorlar mı?

Geçmiş olsun. Adsense bağlı olan tüm kanallarınız, tek kanal yüzünden etkilenebiliyor maalesef.

bazen etkileniyor bazen etkilenmiyor hocam
geçmiş olsun demekten başka çare yok :(

ne yazıyor mailde ?
xxx kanalınızdaki topluluk ihtarları yüzünden para kazanma devre dışı mı ?
ilk defa duyuyorum böyle birşey

biri giderse alayı gider ha bazen en son açtığın kanallar ayakta kalabiliyo, bedne olmuştu yani öyle

sorunlu kanalı silin
kapanan kanallarda para kazanma açma konusunu okuyun
geçmiş olsun

Topluluktan zaten para kazanma gidebiliyor, Enteresan birşey değil yani.
Birazda şans işi gitmeyebilirde.
Sende gitmiş ve tüm kanallarda o kanal yüzünden gitmiş.
Zaten tek kanalın para kazanma uçunca hepsi gidiyor, Buda yeni ve şaşılacka bir durum değil.
Geçmiş olsun.
Kanalları sil sıfır kanallar aç yola devam et.

YT konusunda acemi sayılırım ama banlanma mevzusunu 1 hesaptaki kanal banlanırsa aynı hesaptaki bütün kanalları etkiler sanıyordum bütün hesapları vurunca şok oldum.Şuan hataya tam olarak bakamıyorum mail olarak şu gelmiş;
We have suspended monetization on your account(s) as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks (deleted or not).
There is no appeal process to have monetization reinstated for these violations; however, keeping your account(s) in good standing may result in monetization being reinstated by YouTube in six months.
Please visit Status and Features and Copyright Notices (select “View” to filter) for details on videos that have led to monetization suspension. You can also refer to ourCopyright Center and Policy and Safety Hub for general tips on how to manage your content on YouTube.
Aynı adsenseye bağlı hiç bir hesabın kanal ayar kısmına giremiyorum 500 hatası veriyor.Şimdi yeni açacağım hesapları aynı adsenseye bağlarsam sorun olur mu?

kardesim bir tavsiye . senin her kanalında cok büyük itimal aynı kişinin attııgı ve bela gibi yapısan bi hata mevcut. aynı duurum bendede oldu . egerki o kanalı bulup bir an öncesilmessen kardesim kanalını bırak adsensen banlanacak . bence sorunlu kanal da dahil hepsini sil .

YT konusunda acemi sayılırım ama banlanma mevzusunu 1 hesaptaki kanal banlanırsa aynı hesaptaki bütün kanalları etkiler sanıyordum bütün hesapları vurunca şok oldum.Şuan hataya tam olarak bakamıyorum mail olarak şu gelmiş;

Aynı adsenseye bağlı hiç bir hesabın kanal ayar kısmına giremiyorum 500 hatası veriyor.Şimdi yeni açacağım hesapları aynı adsenseye bağlarsam sorun olur mu?

sorunlu kanal ismi yazmıyor kii ..
sorunlu kanal hangisi nerden biliyorsun ...

sorunlu kanal ismi yazmıyor kii ..
sorunlu kanal hangisi nerden biliyorsun ...
Şuan hesapların kanal ayarları kısmına giremiyorum (500 internal hatası veriyor) sabah baktığımda bütün hesapların banlanma sebebi olarak XXX isimli kanalımın olduğu yazıyordu.Şimdi o sorunlu kanal ve bağlı google hesbaını komple sildim hatta bütün kanallarıda silmeyi düşünüyorum zaten önemli kanallarıdma yoktu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri