1 Kasım'da Dolar

bendede yüklü dolar var yüksekden almıstım bi türlü o seviyeyi yakalayamadım elimde kaldı secim sonucda hükümet kurulsa bile acaba ne kadar düsüs olur

abi tahmin ederken küsüratı nasıl tahmin ediyorsunuz merak ediyorum :) . ( 3,28 olur gibi) . dolar yükselecek kriz olacak o yüzden şu parti demek de doğru değil . kılıf hazırlamayın ülke zaten krizde. temennim hükümetin kurulması ve ekonominin düzelmesi yönünde.

Geçen seçim sonucu, birçok insan tek parti iktidarının süreceğini düşünüyordu.Bu sebeple, seçim sonucuna euro ve dolar çok sert tepki vermişlerdi.. Ancak bu sefer insanlar bu durumu daha çok kanıksadıkları için ; olası koalisyon ihtimali sonucunun geçen sefer kadar etki yaratacağını düşünmüyorum.. Dolar için olası yukarı gapli hamlede 2.99'lu seviyelerinin görülmesi olası..

benzer bir sonuç çıkacağına inanıyorum. dolar altın 2 kasım sabahı sert bir tepki göstererek yükselecektir. sonrasında duruma göre inmeye başlar

Geçen seçim sonucu, birçok insan tek parti iktidarının süreceğini düşünüyordu.Bu sebeple, seçim sonucuna euro ve dolar çok sert tepki vermişlerdi.. Ancak bu sefer insanlar bu durumu daha çok kanıksadıkları için ; olası koalisyon ihtimali sonucunun geçen sefer kadar etki yaratacağını düşünmüyorum.. Dolar için olası yukarı gapli hamlede 2.99'lu seviyelerinin görülmesi olası..

Bence de dediğin gibi olur ancak bu durum seçimden sonraki 1-2 gün için geçerli.Sonrasında kademeli olarak döviz yükselmeye devam edecek.Herkes sanıyor ki tek başına hükümet olursa herşey süt liman olacak.1 aydır borsaya para pompalanıyor, suni olarak döviz geriletildi piyasalara nefes aldırıldı, bu para seçimden sonra geldiği yere döner ve borsa yavaş yavaş asıl seviyelerine gelir.

Bence de dediğin gibi olur ancak bu durum seçimden sonraki 1-2 gün için geçerli.Sonrasında kademeli olarak döviz yükselmeye devam edecek.Herkes sanıyor ki tek başına hükümet olursa herşey süt liman olacak.1 aydır borsaya para pompalanıyor, suni olarak döviz geriletildi piyasalara nefes aldırıldı, bu para seçimden sonra geldiği yere döner ve borsa yavaş yavaş asıl seviyelerine gelir.

aynı fikirdeyim,BİST in balonu her türlü patlayacak seçimden sonra

arkdaşlar geçen sene mart ayından beri sürekli dolar alıyorum ve çevremdekilerde aldırıyorum bu konuda uzman olmasamda tahminlerim epeyce tutuyor geçen hafta 2.88 den aldım yine hatta iş yerindekilerle zıt düştük onlar busefer düşecek v.s dedi ve iş yerindeki panoya tahminlerimizi yazdık seçimden sonra göreceğiz bakalım, 1 kasım için değil ama 15 kasım için min. 3.2 Tl olur dedim. Ayrıca dolar bölgesinde enflasyon olmadğı için asla 2.8 in altına düşmeyecek artık.

Bu seçimde bana göre tek partinin tek başına iktidar olma ihtimali yok, bu sebeple ya koalisyon yada tekrar seçime gidilecek her halükarda bu işlemler 1,2 hafta sürer o yüzden dolar yine yükselir bana göre tabi o görüşmeler sonucunda koalisyon kararı çıkarsa düşüşe geçecektir ama sonuçta en kötü 1 haftalık bi süreç var uzun zamanlı olmasa da kısa vadeli artış olur

Tek Başına bir hükümet çıkmayacağı kesin ,tek başına iktidar için malum partinin baraj altında kalması gerekiyor buda ihtimal dışı , hükümeti kuracak partilerin uzlaşmasıda zor görünüyor,kırmızı çizgimiz , 4 şartımız v.s. gibi şartlar malum,
Kısacası 10-15 gün içinde bir koalisyon hükümeti kurulur ama bu 10-15 gün siyasi boğuşmalarla geçer bu da tansiyonu yükseltir,Dövizin kesinlikle yükseleceğini tahmin ediyorum...

Dolar 2.85 altına düşmez bundan sonra, bu civarda seyir alır.
Eğer koalisyon çıkarsa seçimden 3 tlyı yine bulur. Eğer çıkmaz ise şu andaki hali ile devam eder.

Şu an dolar ne kadar bilen var mı? Nasıl görebilirim?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıksaydı bozdururduk düşerse pc telefon alcaktık işimize gelir ne diyelim

hocam piyasalar tr saatiyle gece 12 de açılır enparada hesabı olan varsa 2.87den bozsun bence doları yarın merkez bankası açıldığında tahminimce dolar 2,74 seviyelerine geriler 10k dolarda 1.5k tl kar edersiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri