1 Kasım'da Dolar

Gelecek Para Dolar(düşünce az gelecek)
Alacaklarımda Dolar Üzerinden(daha ucuza alacagım ama adamlar ellerindeki ürünü zarara satmazlar)
Bakınız Bu bir Dramdır :)

Şu anda enparada 2.75 çok düştü.
Sizce ne olur
Yiğit Bulut açıklama yaptı, dahada düşecek dedi.
Siz ne diyorsunuz

yukarıda yazdıgım gibi ..bundan sonra fed kararını takip edin...sert bir düşüş den sonra hafif cıkış olabilir...al sat al sat icin dalglaanmalari değerlendirebilirsiniz. günlük oynayın yani.

akp tek başına hükümet oldu ama başka bi tehlike var. hdp artık 3. parti

Paraları bence bozdurun arkadaşlar çünkü dediğim gibi hükümet kurularsa dolar düşecek demiştim :)

Neden diye sorarsanız ; Hükümet kurulmadığı için yatırımcılar Türkiye üzerine yapacağı yatırımı yapmadılar. Haklılar, çünkü; kimse zarar etmek veya riske girmek istemiyor her hangi bir kriz durumunda biterler çünkü. Ama artık devlet kuruldu ve yatırımcılar rahatça yatırımlarına devam edebilecekler, bu yüzden dolar düşecek.. :)

Uzun vadede doların kaybettiği ne zaman görülmüş? Ama kısa vadede değer kaybedecektir eğer acil işleriniz için para lazımsa bozdurmanızı tavsiye ederim.

hocam afedersin , HDP nin 3.parti olmasının dolara etkisi nedir ?

yanlış yere yazmışım. Oha dedim bu ne :D dolarla ilgili yorum yapacaktım karıştı.

Neyse dediğim gibi şuan 2.70den bozduranlar büyük hata yapar makas arası bu kadar açıkken bozdurulmaz yarını kesin olarak beklemek lazım.

Yahu bunu aramızda bilen biri varsa gitsin dolara gömülsün zaten, burada tartışmanın pek bir yararı olduğunu sanmıyorum en ünlü ekonomist bile kesin bir şey söyleyemez. Hep risk bunlar.

Yahu bunu aramızda bilen biri varsa gitsin dolara gömülsün zaten, burada tartışmanın pek bir yararı olduğunu sanmıyorum en ünlü ekonomist bile kesin bir şey söyleyemez. Hep risk bunlar.

Aylardır takip ettiğim bir ekonomist var ama siyasi olmaz herhalde, neticede cumhurbaşkanı başdanışmanı:
Yiğit Bulut

Bu adam ekonomi uzmanı, makro, mikro, forex her dalda başarıları var.
Onun az önce söylediğine göre dolar dahada düşeceği yönünde.
Bilemedimki uzun vadede yine kazandırmaya devam edermi acaba

Düşerde hafta sonu banka dolar kurlarını baz almayın.

USD TRY | Dolar Lira Kurları | USD TRY Analizleri

Burdan canlı takip edin, hele bir japon-hong kong-çin felan borsaları açılsın Dış ülkelerde dolar çıksa bile yada düşse bile İMKB açılınca tam tersi olabiliyor.
Şu anda canlı düşen-inen-çıkan birşey yok.

nerden baktınız acaba

Televizyonda bir ekonomist'den duydum. Uzak doğu piyasaları açıldı Dolar kuru 2.83 ile başlangıç yaptı dedi.

İlk açılacak piyasa Yeni Zelanda 00:00'da neye göre 2.83 dedi bilemeyeceğim. Ama onların bilgi aldığı başka platformlar olabilir.

Son düzenleme:
Son veri dolar 2,85 de düşüş baya var .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri