Dün gece webmoney 2,885 den bozdurmuştum 
Bu sabah 2,75 den dipleri gördü. Şu an 2,81 kırılma noktasını zorluyor.
Bu sabah 2,75 den dipleri gördü. Şu an 2,81 kırılma noktasını zorluyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yorumları okudukça gülüyorum.adam 2.55 demiş.biz güney kore miyiz,bünyemizde katma değer üreten ne var?hyundai,kia,samsung,daewoo,lg gibi markalara mı sahibiz bu krizden çıkacağız?dalgalanma oldu evet ama doların tekrar 2.9-3 tl bandına gelmesi 2 fed toplantısına bakar.zaten aralıkta fed faiz arttırımı gündemde.herşeyi geçtim özel sektörün 230 milyar $ borcu var.ucuz doları gören asıldı 2,75 den tekrar 2,81 e çıktı dolar.2-3 güne tekrar 2,9 görürseniz şaşırmayın.doları olanların eğer ihtiyacı yok ise bu düşük kurlardan bozmasını tavsiye etmem.elindeki parayla sürekli dolar alıp satan birisi olarak konuşuyorum bunu.tabi ki ytd.
aynen arkadaşım 2,75 den 100 bin dolar sattı beni dinlemedi.daha şimdiden 2,815 oldu dolar.tl'si olan yine dolara asılacak,aceleniz yoksa satmayın.zarar edersiniz.Bugün borsadaki yükseliş dolardan kaçıp borsaya girildiği için, 2 gün sonra kar satışları başladığında bist asıl seviyelerine gelir. 8-9 kuruş düştü diye doları pul etti bazıları.
aynen arkadaşım 2,75 den 100 bin dolar sattı beni dinlemedi.daha şimdiden 2,815 oldu dolar.tl'si olan yine dolara asılacak,aceleniz yoksa satmayın.zarar edersiniz.
bu fiyattan alsak yıl sonuna kadar kâr edebilir miyiz acaba?
Artık cidden düşsün çok fazla yükseldi , tl resmen değer kaybediyor
doların 1-2 tl olduğu günleri özledim şöyle 2 lere filan düşse fena olmaz
sunni bir düşme yaşadı sadece. 31 aralık 2015 dolar kuru tahminim. 3.50
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.