1 kimlikle 1 den fazla adsense onayı?

• Kullanıcı seko29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

seko29

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce bir kimlikle birden fazla adsenseyi aynı günde onaylayan yada deneyen oldumu? Aynı gün birden fazla adsenseyi kimlikle onaylasam problem olurmu?

photo editor ile kimlikteki tc kimlik nosunun belli bir bölümünü , resmi d.tarihini vs. sansürleyerek 1 kimliği 6-7 ayrı hesapta aynı gün kullandım hepsinden 2 defa ödeme aldım.
Bi sıkıntı olmaz garanti olsun diyorsan kimlik ile yapabilirsin , ama ekran görüntüsü bile alsan yeterli.

valla ben adsense ana sayfanın resmini cekip attım onaylandı :=

tamam arkadaşlar birazını kimlikle birazını da ekran fotosu ile yapacağım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :)

Ekranın resmini at hocam, istersen doğa resmi at ama kimliğini atman riski 0.0001'da olsa artırır, gerek yok :)

E-Devlette "Kimlik Bilgilerim" diye bir kısım var Resimsiz Nüfus Cüzdanı şeklinde senin bilgilerin geliyor. F12 ile tarayıcı üzerinden bilgilerde değişiklik yapıyorum, ekran resmi alıp, google dan birde vesikalık foto bulup yapıştırıp gönderiyorum bende.

Mesajim bulunsun kisa bir sure sonra ihtiyacim olacak arkadaslar cok guzel oneriler sunmus tesekkurler.

Adsense ekranında adres bölümünün resmini al onu at onaylanır kimlik fatura vs kullanmana gerek yok emin ol gonderdiginide inceleyen yok ben hep o şekilde onayliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri