1 Kişi Adına 2 Veya Daha Fazla Adsense Hesabı Oluşturmak

• Kullanıcı kastiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kastiro

Yasaklanmış
Malum partner sorunlarından dolayı artık adsenseye yönelmek zorunda kaldım normalde adsenseden ilk ödemeyi almak 2-3 ay sürdüğü için şundan 7-8 ay öncesine kadar adsense kullanmıyordum ama mecburiyetlere mecbur kalınca 7-8 aydır kullanıyorum neyse şuan 2 hesabım var birisi benim adıma öteki kardeşimin şimdi sorum şu 3. hesabı kendi adıma alıp kendime yeni bir iban ile kayıt olsam adsense sorun yaşatır mı ban vb.? cevaplarınızı bekliyor olacağım.

[MENTION=24394]kastiro[/MENTION] adresleri ve ibanı farklı girersen sorun olmaz.Kendim o şekilde çalışıyorum 3 yıldır.

Benimde ufak bir sorum var. Kendi üstüme 1 tane youtube adsense almıştım. Banlandı. Yeni bir web adsense alıcam. İban ve adres farklı girdiğimde sıkıntı olur mu?

sıkıntı olmaz adrese ve iban a dikkat et yeter :) aynı pc den girersen multiden yakalana bilirsin ona dikkat et

sıkıntı olmaz adrese ve iban a dikkat et yeter :) aynı pc den girersen multiden yakalana bilirsin ona dikkat et
Pc'yi komple formatlamak işe yaramaz mı o konuda :D Çünkü girip girmediğimi hatırlamıyorum hiç pc'den. Garanti olsun yani

İsim aynı olabilir. Fakat :
-Doğrulama yaptığın telefon numarası,
-Pini istediğin adres ( adresi sokak cadde yerlerini değiştirip tekrar isteyebilirsin.),
-iban numarası,
-Adsenselirini takip ettiğin ip ler farklı olrusa sıkıntı yaşamazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri