1 konudan 10 kanal açılır mı?

aoktemer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Günlük 2.00-2.50 TL kazandıran bir kanalım var. Bu kanalım gibi 10 tane daha açsam, aynı videolarla kazancımı arttırabilirmiyim? Günlük 8-9 TL'ye kadar yükselebilir mi kazancım? Eskiden üye olmuştum ama son 25 gündür aktifim YTPara ve YouTube'da. Bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim. Herkese bol kazançlar.

Herkes iş yapan kanalların en azından 1-2 tane kopyasını alıyor zaten.

teşekkür ederim cevaplarınız için. bir sorum daha var. sabah atıyorum 10050de olan izlemem su an 10055 diyor. sayımlarda bir problem olabilir mi? izlendiğinden eminim, adsensede sayfa gösterimi artıyor çünkü. ama orda ilerleme olmuyor. yorum alabilirmiyim size zahmet?

Aynı videoları başka kanala atınca telif vermez mi ?

benim bir kategorimde rakipler çoktu.ben üstten topluyordum,arkamdan gelende benden kopyalayıp arta kalanları topluyordu.aynı kategoride 3 kanal açtım,önü arkayı da toplayan benim.demem o ki neden yapılmasın?ama 10 tane epey fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri