Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayfa linkini Pm alabilir miyim?
pm lütfen
r10 da yazdım 23 TL
25 vereyim üstad![]()
normalde 1 k beğeni alırken son zamanlar 8 k beğeni almış nedeni ne acaba ?
Anlamadım hocam ?
Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Satış 1 liradan Ultra Aktif 19 k Sayfa gidiyor. /31 tl ile devam ediyoruz. (minimum artış 10 tl'dir.)
40 TL verdim r10 üzeirnde
Böyle saçma bir konu olamaz. Açık artırmayı tek bir site üzerinden yürütün. Orda verilen teklifi buraya yazıp daha üstü bir teklif beklemek nasıl bir kurnazlık? Konuyu report ettim.
Saçamalama ya, satışı baltalama. Git nereye şikayet edersen et! 2009 dan beri internet aleminde ticaret yapıyorum senin kadar saçma konuşanı görmedim.
---------- Mesaj saat 14:16:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:58 civarında gönderildi. ----------
Minimum artış 10 liradır hocam.
Sayfadan çok hit almış bir paylaşımdır: https://www.facebook.com/photo.php?...91939923.82040.379773742064208&type=1&theater
40-31 = 9 yapıyor hocam.
"Sayfadan çok hit almış bir paylaşımdır" olan paylaşım 5 ay önce hocam.
Ya hocam amacınız ne istatislikler orada sayfa linki orada. Ya gerçekten amacınız ne ya, şurada ihtiyacım var satış yapıyorum ? Eğer beğenmezsen teklif vermezsin hayır çok mu zor şu ya burada adam da kandırmıyoruz. Her şey ortada, sen görebiliyorsan 5 ay önce olduğunu diğer arkadaşlarda görebiliyordur. Ben dün yaptım mı dedim o paylaşımı. Anlam veremiyorum size.
Tartışma bitsin hocam.
YtKoRaY tarafından düzenlenmiştir.
Bi derdin var skyp ekle ordan halledelim.
Yönetici arkadaşın emri üzerine buradaki satışı sonlandırıyorum. Açık artrıma buradan devam edecektir. Dileyen skyp ile fiyat verebilir.
skyp adresi: [email protected]
konu linki: Satış 1 liradan Ultra Aktif 19 k Sayfa gidiyor. - Sayfa 3 - Google Fan Webmaster Forum
Bi derdin var skyp ekle ordan halledelim.
Yönetici arkadaşın emri üzerine buradaki satışı sonlandırıyorum. Açık artrıma buradan devam edecektir. Dileyen skyp ile fiyat verebilir.
skyp adresi: [email protected]
konu linki: Satış 1 liradan Ultra Aktif 19 k Sayfa gidiyor. - Sayfa 3 - Google Fan Webmaster Forum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.