1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nız Kutlu Olsun

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Google'ı şikayet edek sigortasız işçi çalıştırıyor.
:D

İşçinin Emekçinin Bayramı Kutlu Olsun!

Yaşasın 1 Mayıs

Kardeşçe bütün halklar kutlayalım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaşasın 1 Mayıs

YAŞASIN BİR MAYIS!

1 Mayıs İŞÇİ ve EMEKÇİLER Bayramınız kutlu olsun , sorunsuz mutlu huzurlu bir bayram havasında geçmesi dileğiyle.

Arkadaşlar Lütfen kutlamalarınızı Türkçe'mizi kullanarak yapın.Burda herkes kürtçe yada diğer dilleri bilmek zorunda değil ve anlaşılmayan şeyler yazmanız yanlış anlamalara sebebiyet verebilir bu yüzden dikkat edelim

Arkadaşlar Lütfen kutlamalarınızı Türkçe'mizi kullanarak yapın.Burda herkes kürtçe yada diğer dilleri bilmek zorunda değil ve anlaşılmayan şeyler yazmanız yanlış anlamalara sebebiyet verebilir bu yüzden dikkat edelim

Zaten kutlamamı Türkçe yaptım herkes anlasın diye. Araya nasıl konuşurken İngilizce kelime-cümle sıkıştırıyorsak bende Kürtçeyede yer vermek istedim. Ayrıca forumda Azerice ikili sohbetlerin döndüğünüde gördüm. Onlar hiç uyarılmadı ki doğru olanda o zaten.

Herkez seviyeli ve dikkatli şekilde kutlmasını yapsın tartışma çıkaracak mesaj atanlar banlanacaktır.Bundan sonra.

Üstad o güzel Türkçemizi keşke doğru kullanabilseniz bir de "herkes" olacak kolay gelsin .)

Son düzenleme:
ya arkadaşm asıl sen terbiyeni takıl burda tartışma çıkaracanı bile bile kürtçe yazmak ne demek edepsiz seni

Tartışma çıkarmak zaten başlı başına terbiyesizlik değil mi? Neden gocunuyorsunuz Kürtçeden? Neden çekemiyorsunuz bu dili?

yaşasın 1 mayıs. yaşasın işçi ve emekçi abilerimiz , kardeşlerimiz, ablalarımız.

yaşasın işçi ve emekçi sınıfı.

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION]; geç kaldık konuyu açmaya:D

ben de bu konuda aksi fikrimi belirtmek isterim. Kutlamanın ya da herhangi bir konunun türkçe yapılması ile ilgili bir forum kuralı bulunmadığını düşünüyorum.
Zira ben forumda ingilizce,rusça,azerice birçok dilde içeriğe sahip iletiye denk geldim. Burda Kürtçe ya da herhangi bir dilde mesaj atılmasının dikkat edilmesi gereken bir husus olmadığını düşünüyorum. Amacım kesinlikle bir tartışma ortamı yaratmak değil. Bu vesileyle ben de yazmış olayım; Yaşasın 1 Mayıs

Ben elimden geleni yaptım ama ne yapıp ne edip yine tartışmadan uzak duramıyoruz ne yazık ki.NE daha fazla birileri banlansın nede daha fazla birbirmizi kırmayalım.Yarın yine birbirimizden yardım isteyeceğiz.Herkese iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri