1 Milyar İzlenimli Türk İşi Video

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Kafayı sıyırmamak elde değil ya. Şu videolara bak izlenmelere bak. 5 saat editle uğraşayım bende 10 kişi izlesin.

Günlük 2.5 m izleniyor .ddd

Hocam salih reis içerik üreticileri :D şirket bunlar hocam.

Sanayide 16 yaşında çocuk ekmeğini kazanırken çığırır millet. Al işte çocuk işçi çalıştırılıyor xd

bunlarda bir iş var aga ya, ne etiket var ne yorumlar açık ne beğeniler bu salih reyizden beri böyle. biz de mi böyle yapalım anlamadım ki etiket koymayayım mı özgün videolarıma bilmiyorum

Salih reyiz ve çetesi:D Salih reyisin pederinin ilk kanalı every thing you're looking for diye bi kanalı vardı. Slime furyasından sonra köşeyi döndüler zaten. O kanalı da değiştirmişler galiba.
https://youtube.com/c/Everythingyourelookingfor

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz boşa kürek çekiyoruz ne etiket var ne yorumlar açık işin garip tarafı dogal izlenme bunlar yani anlaşılır gibi degil. ilk video 1 yıl önce yüklenmiş, bu adamlar youtube çok iyi çözmüşler demekki biz çözemiyoruz gariplik bizde https://www.youtube.com/c/Everythingyourelookingfor/videos

Son düzenleme:
Aşırı rahatsız edici değil mi videolar? Bakın izlenmenin çok olmasından bahsetmiyorum videodan bahsediyorum aşırı rahatsız edici geldi.

1+1 evden 4 senede nerden nereye geldiler vay be

Asıl merak ettiğim şey şu çocuklar büyüyünce ne yapacaklar acaba?

Arkadaşlar çocuk kanalı olanlar yazabilir mi? Türkçe dili olan ve çocuk kanalı olanlar 1 milyon izlenmeye ne kadar alıyor/alır? Coppadan sonra ben de merak ediyorum türkçe içerikli özgün çocuk kanalı açmak istiyorum. Sizce bgbm sı kac olur acaba çok merak ediyorum

biraz daha izlenmesine bu başlıkla katkı sağlandı :D
tabii ki izlemedim:)
valla arkadaşlar kitleden uzak kalırsanız izlenmezsiniz. Olay basit, seviyeye inmek lazım ve maalesef seviye yerlerde.
Geçen karpuz kestim 1milyon izlendi. sadece karpuz kestim.
bütün vida uçlarını anlatan video çektim 6 ayda 2000 izlenme :D
Benim tarzım değil, karpuzla gündem olamam kafam attı :D
tırmalamaya devam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri