1 milyon aboneli Kanalım Heklenip Silindi.Yardım.

• Kullanıcı Excelci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Excelci

Kayıtlı Üye
1 milyon aboneli Kanalım Heklenip Silindi. Aynı gün Youtube desteğe e-posta attım. Yardım istedim. "Tüh be çok üzüldük teknik ekibe bildirdik bizden haber bekleyin" dediler

Aradan 70 gün kadar zaman geçti. Bu arada birkaç kez eposta ile bir gelişme varmı diye sordum. "Şu anda yok, olursa bildirecez" diye cevap yazıyorlar.

Formdaki arkadaşlara sorum şu:

-Daha önce bu tarz bir şey başına gelen veya duyan oldu mu?
-Youtube un kanalı geri yükleme olasılığı varmı? Hiç bu tarz örnek bilen varmı?
-Damdan düşenle görüşüp süreç hakkında bilgi almak istiyorum.Zira youtube hiç bilgi vermiyor.

Benim silinen videoyu geri getirmişlerdir. Belki kanalıda geri getirirler...

getirilir diye dusunuyorum, illa yedekleri vardir. iletisimi birakmayin, israrci olun.

Evet geri getirebiliyorlar, olay nasıl oldu ?

Bu gün YouTube bir mesaj gönderdi. Özetle "Sistemimizde kanalı kullanıcı silmiş olarak görünüyor. Yapacak bir şey yok." Diye yazıyor.
Çok üzgünüm.

Bu gün YouTube bir mesaj gönderdi. Özetle "Sistemimizde kanalı kullanıcı silmiş olarak görünüyor. Yapacak bir şey yok." Diye yazıyor.
Çok üzgünüm.

Geri dönüş yapın hesap çalındığı için silindiye ve suç duyurusunda bulunup ytyi resmi kanallar üzerinden çalışmaya zorlayın.

Silindikten hemen sonra desteğe mesaj attıysan ve kanalı silenin ip'si sen değilsen böyle olmamalıydı. Google kanalı sen sildin dediyse bir şeyden şüphelenmiştir. Kanalı bir şeye kızıp sen sildin sonra pişman oldun demek istemişler. Kanal silindikten ne kadar zaman sonra şikayetçi olduğun önemli bence. 1 milyon aboneli kanal için bu süre birkaç saati geçtiyse şüphelenirler.

Usta bana bi instagram adresi bırakır mısın

geçmiş olsun hangi mail üzerinde konuştunuz yt ile birde türkçe mi ingilizce mi irtibat kurdunuz

Geçmiş olsun, kanalınızı marka hesabına taşıyıp başka bir hesaba taşımadığından emin misiniz?

Benzer olay benim de başıma gelmişti, adam mafya gibi kanala dadanmış her gün 2 tane telif atıyor para istiyordu. Bir şekilde konuşup ikna ettim adamı ama bu seferde hesabına girmeden telif kaldıramam dediğinde namussuzun asıl amacını anlamıştım, o zaman sahte telife şimdiki kadar iyi cevap veremiyordum. Çoğu zaman itirazlarım geri tepiyordu, sinirimden kanalı kurcalarken marka hesabına taşımayı denedim ve o dönemki acemiliğimden kanalı sildim. Mesaj atmadığım yer kalmadı sanırım, 100 bin abonesi olan bir kanaldan creatorse bile ulaşmıştım hatta aldığım para ver yoksa telife devam ederim maillerini vs. bile göstermeme rağmen onlar bile silinen kanala hiçbir şey yapamayız demişti... Neyse, güzel kanaldı - günlük çok ciddi rakamlar bırakıyordu... Sonra bir arkadaşımdan duydum, silinse de bir süre boyunca geri kurtarılabilinirmiş kanal (içerikler gider) ancak yt çalışanları bilerek bu sürenin geçmesi için oyalayabiliyorlarmış. Bu duyduğum bir söylenti, hiçbir kesinliği yok sadece ek bilgi olarak ekledim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, kanalınızı marka hesabına taşıyıp başka bir hesaba taşımadığından emin misiniz?

Benzer olay benim de başıma gelmişti, adam mafya gibi kanala dadanmış her gün 2 tane telif atıyor para istiyordu. Bir şekilde konuşup ikna ettim adamı ama bu seferde hesabına girmeden telif kaldıramam dediğinde namussuzun asıl amacını anlamıştım, o zaman sahte telife şimdiki kadar iyi cevap veremiyordum. Çoğu zaman itirazlarım geri tepiyordu, sinirimden kanalı kurcalarken marka hesabına taşımayı denedim ve o dönemki acemiliğimden kanalı sildim. Mesaj atmadığım yer kalmadı sanırım, 100 bin abonesi olan bir kanaldan creatorse bile ulaşmıştım hatta aldığım para ver yoksa telife devam ederim maillerini vs. bile göstermeme rağmen onlar bile silinen kanala hiçbir şey yapamayız demişti... Neyse, güzel kanaldı - günlük çok ciddi rakamlar bırakıyordu... Sonra bir arkadaşımdan duydum, silinse de bir süre boyunca geri kurtarılabilinirmiş kanal (içerikler gider) ancak yt çalışanları bilerek bu sürenin geçmesi için oyalayabiliyorlarmış. Bu duyduğum bir söylenti, hiçbir kesinliği yok sadece ek bilgi olarak ekledim.
Hocam sahte telife iyi cevap veriyorum demişiniz. Nasıl cevap veriyosunuz, yöntemmi uyguluyosunuz?

geçmiş olsun... ingilizce yazıp gönderin öyle deneyin

Silindikten 3 gün sonra mesaj attım. Kanal yöneticileri var. Onlarında erişimi var kanala. Kendi aramızda kavga etmekten suçlu aramaktan süreç uzadı. Belki de yöneticilerden biri sildi. Bilmiyorum.

Umarım kanalı geri alabilirsiniz, az değil o kadar abone ve oturmuş trafik.

Instagram kullanmıyorum. Neden sordun ki

Başıma hesabın silinmesi gelmemişti gmailimi çalıp kendi gmaillerine kanalımı taşımış ve benim sahiplik haklarımı tamamen elimden almışlardı geri aldım baska bir forumdan bir abininde basına geldi aynısı benim yönlendirmemle oda geri aldı haberleşebileceğimiz bir kanal varsa bi şansımızı deneyelim isterseniz hocam

Hocam 3 gün neyi bekledin ki kendi aranda tartışmak ne kazandırcak sen o anda atacaktın maili neyse geçmiş olsun o kanal açılmaz bence yinede takipteyip umarım açtırırsn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri