1 milyon izlenimli videomda etiketle reklam

cici barzo

Kayıtlı Üye
1 milyon izlenimli videomda etiketle reklam verebilir miyim böyle bişey var mı :D

videoyu 6 ay önce atmıştım fakat telif hakkından dolayı para kazanamıyorum. sadece üçüncü taraf içeriğini kabul ettim. madem bu videodan para kazanamıyorum bende videoda çıkan ek açıklama etiketi ile reklam yapmak istiyorum
video günlük min 20 bin görüntülenme izlenme süresi olarak 30.000dk..

yalnız fiyat hakkında hiçbir fikrim yok tecrübeleri abilerimizden yardım bekliyorum

20 bin izlenme demişsin,

Çok dikkat çekici bir başlık atıp videonun ilk başına koyarsan etiketi %60 tıklanma oranı olur tecrübelerime göre.Buda 12k organik izlenme yapar...

bende para kazanması gitmiş 6milyon geçmiş izlenmesi olan kanal var iş yaparmı

20 bin izlenme demişsin,

Çok dikkat çekici bir başlık atıp videonun ilk başına koyarsan etiketi %60 tıklanma oranı olur tecrübelerime göre.Buda 12k organik izlenme yapar...

Yok öyle bir rakam hocam dediğiniz şey imkansıza yakın maximum %30-35'dir.Ek açıklama sayesinde belli izlenime ulaşmış biri olarak tecrübem 1 senedir mevcut.Ek açıklamalar mobil izlenmelerde çıkmaz zaten bu oran kafadan düşer.İzleyenlerinde belli bir kısmı direkt kapatıyor zaten.Maximum izlenmenin %30-35'i tıklar.Kaldı ki bu bile aslında tam doğru rakam sayılmaz, max değer.

aynı oranlara sahip bir video ve videoyunun diğer bölümünü gösteren etiket ile gelen hit gülük 2k

peki günlük bir fiyat biçicek olsanız ne kadar derdiniz

satmam kesinlikle böyle bir hizmeti getirisi cok fazladır benim için ve ek olarak ben aynı bölümlerle yakaladım bu hiti. Ama satacak olsam 1k'yı 10-15 arası fiyat biçerdim. Hem abone kasar hemde izlenim. Tabi bu benim görüşüm. Farklı fikirler olabilir saygı duyarım

satmam kesinlikle böyle bir hizmeti getirisi cok fazladır benim için ve ek olarak ben aynı bölümlerle yakaladım bu hiti. Ama satacak olsam 1k'yı 10-15 arası fiyat biçerdim. Hem abone kasar hemde izlenim. Tabi bu benim görüşüm. Farklı fikirler olabilir saygı duyarım

çok teşekkür ederim hocam iyi günler

1 milyon izlenimli videomda etiketle reklam verebilir miyim böyle bişey var mı :D

videoyu 6 ay önce atmıştım fakat telif hakkından dolayı para kazanamıyorum. sadece üçüncü taraf içeriğini kabul ettim. madem bu videodan para kazanamıyorum bende videoda çıkan ek açıklama etiketi ile reklam yapmak istiyorum
video günlük min 20 bin görüntülenme izlenme süresi olarak 30.000dk..

yalnız fiyat hakkında hiçbir fikrim yok tecrübeleri abilerimizden yardım bekliyorum

bende para kazanması gitmiş 6milyon geçmiş izlenmesi olan kanal var iş yaparmı

video çizgi film flash oyun vb. çocuklar içinse bana özelden yazın anlaşalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri