1 milyon izlenmeli günlük 250tl getiren kanal satılıktır

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
4 günde 1.000tl bırakıyor zaten mantıklı bi davranış olmazdı

dostum saol disiplinin için sen ve senin gibiler olmasa bu işden kazancımız olmazdı egerki kategoriden bir nebze versen kazanclar iyice düşücekti bunları dememin sebebi aç gözlülük depil emek,değer, tecrübe, sabır , anlamında bunlar hemen olmuyor.

Kazanca bak maşaallah. Allah artırsın gözümüz değmesin.
Hocam acil bir ihtiyacın oldu heralde, yoksa bu kanal satılmaz ya.

konu satış konusudur.
konuda gereksiz ve alış-veriş dışında mesaj atılmasın.

kişisel fikrim; para parayı çeker ama bu şartlarda ve tehlikeli kategori olması sebebiyle 2.5 aylık kazanca karşılık satılması biraz fazla olmuş.

dostum saol disiplinin için sen ve senin gibiler olmasa bu işden kazancımız olmazdı egerki kategoriden bir nebze versen kazanclar iyice düşücekti bunları dememin sebebi aç gözlülük depil emek,değer, tecrübe, sabır , anlamında bunlar hemen olmuyor.

Aynen öyle kardeşim sadece kendimi değil başkalarını da düşünüyorum.

hocam türk içerik mi çalışıyorsunuz yoksa başka bir dilmi bari bu konuda bir bilgi verin:o

bırakın şu şehir efsanelerini.....2 aylık kanal 20 gündür 250 tl kaznaıyor fiyatı 20.bin TL...kim-nasıl öğrettiyse fiyat belirlemeyi banada öğretsin.....

böle bi kanalın edeceği 3500 + içindeki paradır.... ( yani 1 aylık kazancının yarısı + içindeki para)

kanal 8-10 aydır bu kazancı koruyor olsa ozman fiyatı 20 dır.

Son düzenleme:
ortada sabit bir kazanc diye bir şey yok adsensede sadece o kanalın oldugunu bilmiyoruz az yukaraki kazanç tablosunda 2 aylık kazanç tablosunu koymussunuz ordakine göre 100 dolar ve üstünü sadece 8 gün vermiş buda kanalın günlük 250 ortalaması olmadıgını gösterir zaten iki ayda 3300 dolar getirmiş buda 6800-6900 yapar bunuda 60 a bölersek ki o istatistikte 60 günden fazlası var 115 lira yapar günlük getirisi bu durumda istediğiniz parayı 6 ayda getirir :) mayıs ayında kazandırdıgı para + benim hesapladıgım 15 günlük geliriyle falan satmayı düşünürseniz pm atın :)

Daha geçenlerde, günde 40 TL getiren kanalı 600 TL'ye aldım demek çok karlı bir alışveriş yapmışım.

Gerçi kanal spamdan kapandı ama :D:D

Yardim

Hocam merhabalar

nasil aldiniz nisanda 3k , bir taktik verseniz , katori yada baska bisey

Eskidende en az 3 aylık sabit kazancı varsa 2 2,5 katına satılabiliyordu kanallar şimdi ise hiçbir garantisi yokta demiycem kesin olarak bi süre sonra telif yada telifler yiyecek kumar hiç hiç umulmadık bir şekilde kapanacak adsensen uçacak vs vs paranı çıkarıp kera geçecem derken büyük zarara ugrayabilirsin açıkcası beyto fazla bile söylemiş hiç bir garantisi yok çünki.

Hocam merhabalar

nasil aldiniz nisanda 3k , bir taktik verseniz , katori yada baska bisey

kardeş sen neyin kafasını yaşıyosun adam sana katagorisini söler mi hiç ya bırakın şu artık armut piş ağzıma düş yeter artk son zamanlarda yok kazanmıyorum edemiyorum kazanmıyorsanız Hiçbir kafa yormuyorsunuz demek ki yada beceremiyorsunuz

hiç ödeme aldınız mı ben adsenseye güvenmiyorum artık para kesinleşiyor tam ödeme alacam bir de bakmışsın adsense geçersiz tık bahane edilerek kapatılmış.
Şu anda haftada 1000$+ ayda 4000$+ kazandıran kanalım var hem de kategorisi dizi çizgi film değil haftada sadece üç video yükleyerek kazanıyorum life network ödeme yapacak mı diye onu düşünüyorum hala???

şimdi bi kanalım var.ilk gün 1oo tlyle başladı her gün 75 tl artıyor.100 175 250 300 400 şeklinde.hergün böyle artacaksa 1 ay sonra günlük gelir 3 4 bin tl olur.bi ev fiyatına satayım en iyisi ? Ticaret bu eyvallahta mantıklı teklif yapmak gerekir.son 1 aydır düzenli 250 ortalama varsa 10bin tl dersin eyvallahta abartmayın lütfen bazı şyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri