1 Modem 2 Adsense?

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kurumsal ve hukuksal politikalarını ihlal etmedikten sonra adsense işleme girer istersen milyon kazan öderler. her şeyin bir yada birden fazla sebebi vardır.

ikinci bilgisayar ikinci adsenseye bağlanırken tr lokosyon bir vds ile bağlanırsa sorun olmaz ama adsense banladıktan sonra sebep aramıyor ki özgün çalışan tek adsensenin bile işleme girmediğini görüyoruz duyuyoruz onun için adsensede geçersiz tık haricinde mantık yürütmek ne kadar doğru bilemiyoruz.

Teşekkürler güzel yöntem :) Kullanabilirim :)

:D İntihar gibi birşey degilmi bu :) Dogru diyorsun olacak olursa tek adsenseyede oluyor. Adsense zaten çok önceden kulladıgım adsense 2 senelik sadece kullanmıyordum :) Baktım benimde boş vaktim çok yok okulda oldugum zamanlar ablam bu işi yapacak ve oda kazansın istiyorum yani :)

Teşekkürler yorumun için :) Kaç aydır sorun çıkarmadı? Nelere dikkat ediyorsun biraz açarsan :)

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Haklısın yorumun için teşekkürler son zamanlarda biraz daha titiz google amca :)

İp degiştiriyorsunuz ve çerez temizliyorsunuz herkes sırasıyla adsenseye giriyor :) Bu şekilmi? Allah sıkıntıda yaşatmaz inşallah :) Kazancınız daim olsun :)

yok kesinlikle ip felan değiştirmiyoruz normal bir şekilde birimiz adsensedeyken öbürümüz girmiyor anlaşıyoruz mesela ben adsensedeyim diyorum arkadaslarım girmiyo ben çıkıyorum onlar giriyo ip felan değiştirmemize gerek yok şuana kadar bi sorun çıkmadı inşallah dahada çıkmaz 5 ay oldu 6. ayımıza girdik :)

Kardeşim ben aynı pc aynı modem yeri geldi çok seyehat ettiğimden 4, 5 bilemedin 6 Farklı modemden ve aynı pc den iki adsende kullandım şükürler olsun Rabbime şimdilik 1 seneden fazla oldu bisey yok hatta bu ay gayet hatrı sayılır ve en yüksek ödememi de aldım.bu şekil kullanan çok kişi var ha bu hiç olmayacak anlamına gelmez tabi.sözüm meclisten dışarı yeni yetmeler insan gibi kullanmayıp b çıkartırlarsa her an herşey olur.

modeme reset atıp giriyorum her seferinde sorun olmadı şu anda kadar
bundan sonrada olmaz inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri