Merhaba arkadaşlar 1 Ocak Mekke'nin Fethi Vesilesi ile [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abinin katkılarıyla 3 benden 2si ondan olmak üzere ve forumdan 2gönüllü arkadaş la birlikte toplam da 7 arkadaşa Kanal Takip Programı'nı hediye etmek istiyoruz.
Program Özellikleri kısaca.
NOT: Arkadaşlar çekiliş 31 Aralık da olacak Programıda kazanan arkadaşlara 2 OCAK'da teslim edilecektir. Çekilişe KATILIYORUM yazmanız kafidir. 2 mesaj yazan arkadaşlar olursa çekilişten çıkartılacaktır. 31 Aralık saat 20:00 da çekiliş sona erecektir arkadaşlar.
*** Forumdan 2 arkadaşımızın etkinliğimize katkı olması için 2'adet Kanal Takip Programını hediye ediyor. toplam 7 olmuştur bilginize.
Çekilişi yapmış bulunmaktayım 7 arkadaşa da en kısa süre de YT KANAL TAKİP PROGRAMI teslim edeceğim . Adil olması açısın dan bir de video çektim akılda şüphe kalmasın
https://www.youtube.com/watch?v=yDCS-yCtgj8
Kazanan arkadaşlar ; [MENTION=13914]brain[/MENTION] [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=11272]Woap[/MENTION] [MENTION=7777]Apostle[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION]
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . [MENTION=13526]ali51[/MENTION] [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]
Hayırlı olsun herkeze..
Program Özellikleri kısaca.
YT Kanal Takip Programı
Programa sadece kanal url sini girmeniz yeter. Program kanal url sine göre:
* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanal Güncelleme tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Toplam İzlenim Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi
* Kanalın Partner Bilgisi
* Kanal Kapanmışsa Kapanma Sebebi
gibi bilgileri çekmektedir.
Programa sadece kanal url sini girmeniz yeter. Program kanal url sine göre:
* Kanal profil resmi
* Kanal Adı
* Kanal Açılma tarihi
* Kanal Güncelleme tarihi
* Kanaldaki Video Sayısı
* Kanaldaki Abone Sayısı
* Kanalın Toplam İzlenim Sayısı
* Kanalın Ülke Bilgisi
* Kanalın Partner Bilgisi
* Kanal Kapanmışsa Kapanma Sebebi
gibi bilgileri çekmektedir.
NOT: Arkadaşlar çekiliş 31 Aralık da olacak Programıda kazanan arkadaşlara 2 OCAK'da teslim edilecektir. Çekilişe KATILIYORUM yazmanız kafidir. 2 mesaj yazan arkadaşlar olursa çekilişten çıkartılacaktır. 31 Aralık saat 20:00 da çekiliş sona erecektir arkadaşlar.
*** Forumdan 2 arkadaşımızın etkinliğimize katkı olması için 2'adet Kanal Takip Programını hediye ediyor. toplam 7 olmuştur bilginize.
Çekilişi yapmış bulunmaktayım 7 arkadaşa da en kısa süre de YT KANAL TAKİP PROGRAMI teslim edeceğim . Adil olması açısın dan bir de video çektim akılda şüphe kalmasın
https://www.youtube.com/watch?v=yDCS-yCtgj8
Kazanan arkadaşlar ; [MENTION=13914]brain[/MENTION] [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=11272]Woap[/MENTION] [MENTION=7777]Apostle[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION]
Eyer arkadaşlara ulaşamaz ya da hakların dan feragat eden olursa diye 2 de yedek çektim . [MENTION=13526]ali51[/MENTION] [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]
Hayırlı olsun herkeze..