1 Senede matematik halledilir mi ?

dershane şart. özel ve kolay yöntemler öğreniyorsun daha iyi oluyor. yapılmayacak şey değil.

nejdet kirpi veya ekolhocadan konulara not çıkartarak çalıs benim önerim nejdet kirpi ama paralı onunkiler eğer çok zayıfsa temelin antremanlarla matematik kitabını al yok az biraz anlıyorsan normal konu anlatımlı bi kitap al hem video izle not çıkar, hem konu anlatımlıdan tekrar çalış hemde kolay düzeyde soru bankası çözerek soru tekniğini gelistir sonradan zorlastırırsın. Soru bankası olarak fem ilk adım soru bankası var o isini görür çok zorlamaz konunun temelini oturtur. Ygs yi hallettikten sonra lys yi halletmesi daha kolay oluyor onda da aynı teknikle ilerle :rolleyes::rolleyes:

Ayrıca hukuk,psikoloji tm3 den alıyor eğer sözelin sağlamsa edebiyat,türkçe kas 46-47 edebiyat 20-22 mat2 netiyle gidersin istediğin bölümlere

Ben varken sana ne oluyor kanka :D

Sen yokken Biz problem çözüyorduk yeğen :D

1 gün bile sektirmeden günde 2-3 saat çalışarak 1 yılda halledilmeyecek ders yok öyle bi ders yok :D

söz konusu matematikse ben halledemiyorum , isterssem 5 yıl çalışayım

gel seni cemaat yurduna sokalım ben bi senede onlar sayesinde 250binlerden 67bine çektim :D

gel seni cemaat yurduna sokalım ben bi senede onlar sayesinde 250binlerden 67bine çektim :D

Ya bırak hocam :D :D :D :D güldürdünüz gece gece :D :D

arkadaşlar valla her şey inançta bitiyor yani istekli olduktan sonra :) elin gevurları robot yapıyor biz bi matematik mi öğrenemicez arkadaş :D

Merhaba arkadaşlar, belki bilenleriniz vardır ben LYS-5 Yani dil sınavına hazırlanıyorum. Hedefimde ingilizce öğretmenliği var.

Fakat ben küçüklükten beri Hukuk,psikoloji gibi bölümleri istemiştim fakat 2-3 sene önce hiç bir şeyin farkında değildim o yüzden zor geldi matematik seçmedim. Şimdi çok pişmanım..

Matematik çözmekten haz alıyorum bu sıralar hobi olarak çözüyorum. Bu sene eğer istediğim yeri kazanamassam 1 sene daha hazırlanmak istiyorum.

1 senede YGS ve LYS matematiği halledilir mi ? 1 gün bile sektirmeden düzenli en az 2-3 saat çalışılsa ?

Öncelikle Merhaba hocam.Aktif olarak matematiğe çalışan biriyim.1 sene içerisinde günde 3 saat ciddi bir çalışma ile başarıya ulaşabilirsiniz.Fakat 3 saat gerçek anlamda verimli geçmek zorunda.Size önerim temelden başlayın.Antrenmanlarla matematik - 1,2,3,4 kitaplarını sırasıyla bitirin.Takıldığınız yerleri İnekle.com aracılığı ile canlı derslerde anlayıp öğrenin.Günde 3 saat 1 senede matematiği kavramak adına yeterlidir benim düşüncem bu yönde.Umarım istediğiniz başarıya kavuşursunuz.İyi geceler dilerim.

Öncelikle Merhaba hocam.Aktif olarak matematiğe çalışan biriyim.1 sene içerisinde günde 3 saat ciddi bir çalışma ile başarıya ulaşabilirsiniz.Fakat 3 saat gerçek anlamda verimli geçmek zorunda.Size önerim temelden başlayın.Antrenmanlarla matematik - 1,2,3,4 kitaplarını sırasıyla bitirin.Takıldığınız yerleri İnekle.com aracılığı ile canlı derslerde anlayıp öğrenin.Günde 3 saat 1 senede matematiği kavramak adına yeterlidir benim düşüncem bu yönde.Umarım istediğiniz başarıya kavuşursunuz.İyi geceler dilerim.

bende öyle yapmayı düşünüyordum zaten hocam, antrenmanlarla matematikten sonra ne önerirsiniz ? hangi kitapları izlemeliyim

Allah işinizi rast getirsin, öğrenci olmak da zor...

valla hocam napalım hayatımızı kazanmaya çalışıyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri