1 tane niche kelime buldum

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KimYooShin

Kayıtlı Üye
değeri 35 tl kelimeyle ilgili video yaptım yükledim 35 kişi izledi 1 tık geldi 0,99 tl tbm var niye bu kadar az verdi ?

Niche kelimenin tam degerini asla alamazsin zaten. Ona etkiyen bi cok sebep var: ornegin videona google aramasiyla ulasilmasi, videonun ne kadar izlendigi, reklama tiklandiktan sonra acilan sitede gecirilen zaman, sitede yapilan islemler,vs gibi.

Çünkü google bu özelliğin suistimal edileceğini bildiği için doğru değerleri göstermez veya her zaman en yüksek tbm veren reklamı çıkartmaz.

Hocam verdiği değerler normal, sen videonun fazla izlenmesini sağlamaya çalış.

Levent 35 lira degeri oldugunu nerden anlıyosun

benim videolarda 60-70 lik kelimeler havada uçuyo ama tık yok bir kere denk getirdim bida gelmedi :)

şunu bi anlaşılmadı 35 tl önerilen fiyat olan bir kelime en fazla 13-15 tl veriri cünkü orda yazanın yüzde 30-40 arası adsense üyesine veriyor dolaysıyla 35 yazdı diye 35 vverecek değilya bu 15 de siteye konulara özgnülüe göre değişiyor

şunu bi anlaşılmadı 35 tl önerilen fiyat olan bir kelime en fazla 13-15 tl veriri cünkü orda yazanın yüzde 30-40 arası adsense üyesine veriyor dolaysıyla 35 yazdı diye 35 vverecek değilya bu 15 de siteye konulara özgnülüe göre değişiyor

Hocam yorumunuz için teşekkürler; ancak konuları hortlatmamaya ve Türkçe'ye biraz daha özen göstermeye çalırsanız sevinirim :)

bu konuyu gördükten sonra ben de niche kelime arayışına başladım iştahım kabardı :)

Hocam yorumunuz için teşekkürler; ancak konuları hortlatmamaya ve Türkçe'ye biraz daha özen göstermeye çalırsanız sevinirim :)

hortlatma dediğin şey 1 ay ve bu normaldir forumlarda ilkkez mi forum sitesi kullanıyorsunuz ? :) insan bir şeyi görür uygular, çözüm bulur ve bulduğu çözümü yazar bu da süre gerektirir. ve ilerde bu konuya giren kişi sorunun nasıl çözüleceğini de öğrenir. Sorunu çözdüğü icin yeni konu açmaz. Ve forum database kabarmaz. bu yüzden site hizli acılır. site hizli acılacağı icin fazla veri yükü binmez ve türkiyenin internet veri diğer kullanıcalar icin boş olur :) :) ben burdan dünya barışına bile bağlarım bu olayı :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri