1 Telif Para Kazanmanın Kapanmasına Neden Olur mu?

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytnoob

Kayıtlı Üye
Beklediğim oldu riskli dediğim bir kanalıma telif geldi. Onun yanında 2 kanal daha var aynı adsense'e bağlı. Giiderse üçü birlikte gidecek kanalların.

Şimdi 1 telif yiyen kanalın para kapanması kapanır mı, böyle bir ihtimal var mı?

1 telif yedin diye para kazanma gitmez ama durup dururken dahi gidebilir. Mailini kontrol et surekli, para kazanma kapanmadan once mail geliyor zaten genelde. Cok fazla vakit gecmeden yakalar ve silersen kanali digerlerini etkilemez.

1 telif yedin diye para kazanma gitmez ama durup dururken dahi gidebilir. Mailini kontrol et surekli, para kazanma kapanmadan once mail geliyor zaten genelde. Cok fazla vakit gecmeden yakalar ve silersen kanali digerlerini etkilemez.

Teşekkürler hocam hemen bir soru daha sorayım; şimdi bu kanalı tedbir amaçlı silsem komple. Adsense'e yansıyan kazançlardaki kesinleşme durumu nasıl olur?

1 telif yedi diye kanal silinmez.zaten bir telifli kanala da bir şey olmaz.2yi yediğin zaman gmaille birlikte silersin.
1topluluk dışında 1 taneden sorun çıkmaz.

Bende tek telif gelmişti zamanında 2 gün sonra para kazanmasini kapattilar 2 gün sonrada bagli olan diğer kanalinki gitmişti olabilir de olmayabilir de yani

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 telif yedi diye kanal silinmez.zaten bir telifli kanala da bir şey olmaz.2yi yediğin zaman gmaille birlikte silersin.

hocam sizin gibi tecrübeli birinin yorumları dikkate alınır bundan dolayı alıntı yaptım.

1 teliften birşey olmaz demek hatadır. 1 telifli kanalın herhangi bir eşleşen içerik aldığı anda bile para kazanması gidebilir. tehlikelidir.

Walla Hocam Benim 2-3 Kanalım Hiçbir adsenseye bağlamadıgım taktirde içinde eşleşen dünya geneli video olmadıgı halde para kazanmaları gitti bende anlamadım...

bence telif felan dinleme içerdeki parayı kurtarmak istiyorsan kanalını sileceksin yeni bir kanal açıp devam edeceksin...

1 nisanda günde 50-60 getiren kanalıma 1 telif geldi içerdeki parayı kurtarmak için kalbim acıya acıya sildim... şuan aynı başarıyı sağlayamıyrum açtıgım kanal 2-3 gün dayanıyor... keşke silmeseydim diyorum ama iyiki silmişim her gün para kazanmam gidecek paralar gidecek diye korkmuyorum bu bana yeter :)

Hocam bir de şöyle bir durum var. Tek telif yiyoruz mesela, iki üç gün sonra mail geliyor işte kanalınızın birden çok telif hakkı ihlali neticesinde para kazanması kapandı vs.

Burada videoları yüklerken ünleme düşenler, engellenen videolar sıkıntı çıkarıyor işte. Biz onları silsek bile onu kaydediyorlar sanırım. Üzerine 1 tane de olsa telif gelince kapatıyorlar kanalın para kazanmasını.

%1 ihtimal belki gidebilir :D ben pek rastlamadım tek telifle kapanan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri