1 TL'ye Yapabileceğim İşler

1 lira karşılığı onaysız 10 adet gmail hesabı alabilirim
hemde 100 adet... ama arkadaş hala dönmedi...

yok şöyle :)
1 liraya 10 tane onaysız gmail hesap , 1.mesajdaki gibi
10 liraya 100 tane onaysız gmail hesap alabilirim diyorum...
hatta daha fazla çünkü çok ihtiyacım var... :) ben ciddiyim..

1 tl için ilk mesajlarda ettiginiz laflara bak hey allahm ya avmde 3-5 yumruk atarak skor almak için 3-5 tl harcıyorsun zaten

Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.

Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.

Gorun Boyledir Bizim Aksacli adminimiz lambadan cikan cinin ne istersin sorusuna ? caninin sagligi diyen yegane adminlerden biri

hey angara bebesi sen bir taçsız kralsın ne deyim ki ben sana toprağım helal olsun saygılar abime

daral abi bu konuyu görünce sana yeniden çok teşekkür ediyorum ilkparamı alınca geri dönüşünü yapacam inşallah

Bu konu çok eski yahu konudan sonra arkadaşı işe almıştım 1 ay kadar çalıştık sonra kayıplarda :)

Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.

Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.

Allah sana bundan dolayı veriyor ve vermeye devam edecek, doğru yoldasın üstad..

İste bu forumun güzelliği yardim sever insan dolu @triqalx @paragöz @tolgafurkan
Sahte telifci hain pislikler dişinda

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

İste bu forumun güzelliği yardim sever insan dolu @triqalx @paragöz @tolgafurkan
Sahte telifci hain pislikler dişinda

bu mesajında ciddimisin? yani triqalx konusunda? bunla ilgili bildiğin birşey var mı?

bu mesajında ciddimisin? yani triqalx konusunda? bunla ilgili bildiğin birşey var mı?

Hayirdir senin bir problemin mi var ? Triqalx forum yöneticisi olan bana bot hediye etti yardim sever biri olmasa neden hediye etsin ?

Hayirdir senin bir problemin mi var ? Triqalx forum yöneticisi olan bana bot hediye etti yardim sever biri olmasa neden hediye etsin ?

dostum benim bir problemim yok sadece ufak bir soru sordum. celallenicek veya ortalıgı velveleye vericek bir durum yok. ben mesajını tam anlayamamışım. Trilaqx'a sahte telifci dermişsin gibi okudum. o yüzden sordum, ancak senın yanıtın üzerine tekrar okuduğumda farklı bir yorum içerdiğini gördüm.

böyle güzel forumlarda böyle güzel insanların olması gerçekten mutlu ediyor insanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri