Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 lira karşılığı onaysız 10 adet gmail hesabı alabilirim
hemde 100 adet... ama arkadaş hala dönmedi...
Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.
Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.
Mesaj sayınız veya tradeniz ticaret için yetersiz.
Birakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.
Hangi bot'u almak istiyorsan konu altinda yada ozelden bana yaz ben alayim ustad.
İste bu forumun güzelliği yardim sever insan dolu @triqalx @paragöz @tolgafurkanBirakinda 1 Tl'lik isler icinde mesaj sayisi yada guven aramayalim.Adam isini yapar parasini alir.1 Tl ile kimse batmaz sanirim.
Bu konu çok eski yahu konudan sonra arkadaşı işe almıştım 1 ay kadar çalıştık sonra kayıplarda![]()
braine her türlü kefilim korayHocam is varmi bizede ?
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.
İste bu forumun güzelliği yardim sever insan dolu @triqalx @paragöz @tolgafurkan
Sahte telifci hain pislikler dişinda
bu mesajında ciddimisin? yani triqalx konusunda? bunla ilgili bildiğin birşey var mı?
Hocam is varmi bizede ?
Hayirdir senin bir problemin mi var ? Triqalx forum yöneticisi olan bana bot hediye etti yardim sever biri olmasa neden hediye etsin ?
Her zaman iş var hocam bende skype eklemen yeterli![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.