1 topluluk 2 telif var ne yapmalıyım

• Kullanıcı sancak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

sancak

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar günlük 20-30 dolar getirisi olan kanalım bugün 1 adet daha telif felidi kanalda toplam 2 Telif 1 Topluluk var şuan en iyi kazandıran kanalım çok kararsız kanldım sizce ne yapmalıyım kanalı 1 telif yada topluluk daha gelirse akıbetim noldur kanal adsenseye bağlı adsensemin banlanması söz konusu olur mu sizce ?

s.a arkadaşlar günlük 20-30 dolar getirisi olan kanalım bugün 1 adet daha telif felidi kanalda toplam 2 Telif 1 Topluluk var şuan en iyi kazandıran kanalım çok kararsız kanldım sizce ne yapmalıyım kanalı 1 telif yada topluluk daha gelirse akıbetim noldur kanal adsenseye bağlı adsensemin banlanması söz konusu olur mu sizce ?

biraz sıkıntılı gibi duruyor adsensede başka kanallarda varsa para kazanması gidebilirim fazla bekletmemende yarar var

var hocam 20 kanal var aynı hesapta ama kazançların 3/1 bu kanaldan geliyo sizce değer mi bu riski almaya çok kararsız kanldım

Aynısı bana oldu ertesi gün mail geldi para kazanma kapatılacak diye kanalı kökten sildim atlattım.Kanalın mailini kontrol et..

Topluluk ihtarı diğer kanallarına sıçrama ihtimali var, toplu halde kanalların para kazanması gidebilir.

hocam tek topluluktan sıkıntı çıkar mı aynı hesapta 20 kanal var 3-4 tanesinde tek topluluk var pek sıkıntı çıkadı 3 aydır yaklaşık ama kapanma oldumu en az 3-4 kanal uçuyo toplu :mad:

hocam tek topluluktan sıkıntı çıkar mı aynı hesapta 20 kanal var 3-4 tanesinde tek topluluk var pek sıkıntı çıkadı 3 aydır yaklaşık ama kapanma oldumu en az 3-4 kanal uçuyo toplu :mad:
Bir sabah uyanıp kanallara baktığımı hatırlıyorum 2 kere adsensedeki tüm kanalların başına geldi bu durum belli olmuyor 1 topluluk bekleyincede gelebiliyor hepsine 10 topluluk oluncada, karar senin mantıklı olanı yapmak senin elinde, sordun cevabını verdik yarın ah vah neden silmedimki diye bir konu ile çıkmada karşımıza..

telifden bişey olmazda topluluk sakat bütün kanallar ucabilir adsenseye bişey olmazda

Hocam ne kanallar gidiyor bir bilsen ... Ancak kişisel olarak önemsenen gittiğinde oldukça üzen kanalları iyi bilirim . Çocuğun gibi olur onlar bırakamazsın :D Ama düşünme sil , diğer kanallarına sıçrarsa daha çok üzülürsün . Adsensenin olmadık yere para kazanması gitmesin .

hocam bana kalırsa silmende fayda var kıyamayıp silmediğim kanallar yüzünden çok daha fazlasını kaybettim getirisinin yanında...

Aynısı bana oldu ertesi gün mail geldi para kazanma kapatılacak diye kanalı kökten sildim atlattım.Kanalın mailini kontrol et..

Benim adsense mailime geldi hocam para kazanma gidebilir diye sanırım silcem çok koyacak ama :(

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Hocam ne kanallar gidiyor bir bilsen ... Ancak kişisel olarak önemsenen gittiğinde oldukça üzen kanalları iyi bilirim . Çocuğun gibi olur onlar bırakamazsın :D Ama düşünme sil , diğer kanallarına sıçrarsa daha çok üzülürsün . Adsensenin olmadık yere para kazanması gitmesin .

Haklisiniz arkadaşlar silcem mecbur :( TSK ederim çok zor oluyor ama:D

Haklisiniz arkadaşlar silcem mecbur :( TSK ederim çok zor oluyor ama:D

Hocam içini rahatlatacak bi hikayemi anlatayım sana . ben eskiden abime veriyordum kanalları o bağlıyordu adsenseye. Benim adsensem yoktu . Ben kıyamadım çok güzel kanal bişey olmaz kapanıyosa kendi kapansın diye . Sonra tüm kanalların para kazanması gitmişti . Aradı beni dedi senin yüzünden hepsinin para kazanması kapandı. Hiç hoş bir tecrübe değildi :D Şimdi gözüm görmüyor sorun varsa direk siliyorum . Bin nasihat yerine bir nusubet derler ya . tam o hesap :D

Hocam içini rahatlatacak bi hikayemi anlatayım sana . ben eskiden abime veriyordum kanalları o bağlıyordu adsenseye. Benim adsensem yoktu . Ben kıyamadım çok güzel kanal bişey olmaz kapanıyosa kendi kapansın diye . Sonra tüm kanalların para kazanması gitmişti . Aradı beni dedi senin yüzünden hepsinin para kazanması kapandı. Hiç hoş bir tecrübe değildi :D Şimdi gözüm görmüyor sorun varsa direk siliyorum . Bin nasihat yerine bir nusubet derler ya . tam o hesap :D
o yine iyiydi ya yolun başındaydık. :D

bugün günlük 100k izlenim alan adsense hesabıma bağlı tüm kanallarda, 16 video yüklediğim 7 videonun ünlem aldığı bi kanal sebep gösterilerek para kazanmalar kapandı.

Hocam tek topluluktan da geleceği parlak olan kanali silmek çok koyuyor ama ben genelde tek top gelen kanali silmiyordum spamdan kapanana kadar 3-4 aydır şükür toplu para kapanma olmadı ama simdi iyi tirstim :( 50 tl kazanc icin 150 tl getiren adsenseyi riske atamam artik sanırım :mad:

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

o yine iyiydi ya yolun başındaydık. :D

bugün günlük 100k izlenim alan adsense hesabıma bağlı tüm kanallarda, 16 video yüklediğim 7 videonun ünlem aldığı bi kanal sebep gösterilerek para kazanmalar kapandı.

Ünlemlere hic bakmadı hocam yaw unlemden dee kapanma riski var sahi :( peki tekliften toplu para kapanma adsense banlanma ihtimali var mi ?

Hocam tek topluluktan da geleceği parlak olan kanali silmek çok koyuyor ama ben genelde tek top gelen kanali silmiyordum spamdan kapanana kadar 3-4 aydır şükür toplu para kapanma olmadı ama simdi iyi tirstim :( 50 tl kazanc icin 150 tl getiren adsenseyi riske atamam artik sanırım :mad:

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Ünlemlere hic bakmadı hocam yaw unlemden dee kapanma riski var sahi :( peki tekliften toplu para kapanma adsense banlanma ihtimali var mi ?
teliften, topluluktan kapatacak olursa haber veriyorda ünlemde haber vermedi. :/

peki direk teliften kapanma olur mu arkadaşlar 2 telif alan kanal 3 telifte toplu kapanma ve adsensenin banlanması toplu para kapanma olur mu ?

benim 2 telifliler var birşey olmuyor fakat topluluk yada dünya engeli çok sakat hocam
sabah bir bakarsın o kadar kanalının para kazanması kapanmış adsense 2 ile 3 tl arası günlük bunları görmeyi hiç istemezsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri