1$ Ücretli 1 yıllık Vps Alımı [Videolu Anlatım]

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
önceden bildiğim halde karışık panelden dolayı üşendiğim birşeydi. konuyu görünce yapasın geldi. yalnız sorularım olacak.

1) gerçek kartımızı girsek en fazla ne olur?
2) tek hesaptan ücretsiz kaç tane açabiliriz?
3) tek hesaptan ikinci vpsyi açınca ilkiyle aynı hızda mı olur yoksa ortak kaynağı mı böler?
4) belli bir up/down limiti var mı?

bence vds'ye bulaşmayın vds 1.5 aydır bırakmtığımdan beri kanallarım toplu şekilde kapanmadı oysa vds kullandığım yt hesabı açmaktan bıktım yt hesapları kapatmaktan bıkmadı :) yani vds kullanların ömrü kısa oluyor 100 tane video atacapına temiz 5 tane at daha karlı çıkarsın kanal kapanma riskide az olur

önceden bildiğim halde karışık panelden dolayı üşendiğim birşeydi. konuyu görünce yapasın geldi. yalnız sorularım olacak.

1) gerçek kartımızı girsek en fazla ne olur?
2) tek hesaptan ücretsiz kaç tane açabiliriz?
3) tek hesaptan ikinci vpsyi açınca ilkiyle aynı hızda mı olur yoksa ortak kaynağı mı böler?
4) belli bir up/down limiti var mı?

1: Gerçek kartınızı kullanmayın dememizin amacı güvenlik. ne olur ne olmaz ilerde tutupta para çekilmesin tek amaç bu.
2: tek hesaptan toplam 10 adet vps oluşturuluyor. diyelim bi vpsde hesap sorun çıkardı para kazanma telif cart curt. O vpsyi silip yeniden kurabilirsiniz. İp adresi değişir.
3: hızları değişmez ama öyle ahım şahım hız beklemeyin ortalama down hızı 5-6mbit. uploadda aynı sayılır. Bana yetiyor ttnetten iyidir.
4: valla 2 hesabım var 2-3 ay oldu limit varsada ben aşamadım henüz.

1: Gerçek kartınızı kullanmayın dememizin amacı güvenlik. ne olur ne olmaz ilerde tutupta para çekilmesin tek amaç bu.
2: tek hesaptan toplam 10 adet vps oluşturuluyor. diyelim bi vpsde hesap sorun çıkardı para kazanma telif cart curt. O vpsyi silip yeniden kurabilirsiniz. İp adresi değişir.
3: hızları değişmez ama öyle ahım şahım hız beklemeyin ortalama down hızı 5-6mbit. uploadda aynı sayılır. Bana yetiyor ttnetten iyidir.
4: valla 2 hesabım var 2-3 ay oldu limit varsada ben aşamadım henüz.

bunlara ek olarak ard arda işlem yaparsanız benim gibi 4 hesabınızda suspend olur ve doğrulamak için uğraşıyorsunuz

Ben 2 3aydır kullanıyorum pttden aldığım ininal kart ile aldım 1dolara içinde 4 vds'm var ıstersem açarım ama gerek yok zaten up downda işe yarıor yavaş tabi sinirlenıyor insan çok çabuk

Ben 2 3aydır kullanıyorum pttden aldığım ininal kart ile aldım 1dolara içinde 4 vds'm var ıstersem açarım ama gerek yok zaten up downda işe yarıor yavaş tabi sinirlenıyor insan çok çabuk

hocam bu 4 vps yi ard arda mı açmıştın ben 8 tane ard arda kurdum ve hesabı banlattım :D

Benim burada windows ve linux 10 a yakın çalışan vds im var. Kartınızdan ücret çekmemesi için kurulacak işletim sistemi seçerken Free yazanları seçmeniz gerekiyor eğer diğerlerinden seçerseniz onlar için kurulum ücreti çekmeye çalışıyor. Tek tek vds açmakla uğraşmanıza gerek yok ilk kurulumda oluşturmak istediğiniz vds sayısını soruyor oraya 5 yazarsanız aynı anda 5 vds oluşturmuş olursunuz :)

Benim burada windows ve linux 10 a yakın çalışan vds im var. Kartınızdan ücret çekmemesi için kurulacak işletim sistemi seçerken Free yazanları seçmeniz gerekiyor eğer diğerlerinden seçerseniz onlar için kurulum ücreti çekmeye çalışıyor. Tek tek vds açmakla uğraşmanıza gerek yok ilk kurulumda oluşturmak istediğiniz vds sayısını soruyor oraya 5 yazarsanız aynı anda 5 vds oluşturmuş olursunuz :)

hocam benim nedense 8 tane aynı anda açtığım vpsler komple patladı ve hesabım suspend oldu şimdi de doğrulama faksı istiyor benden :)

[MENTION=4328]Karınca[/MENTION] [MENTION=1945]maihes[/MENTION] @r1primo ve diğerleri

arkadaşlar herşey tamam videoya göre yaptım vps yi de açtım normal siteler falan açılıyor sorun yok yani ancak program indiremiyorum hiçbir şekilde..chrome tarayıcı falan da indiremiyorum..bi uyarı falan çıkıyor

bunu nasıl aşabilirim ?

[MENTION=4328]Karınca[/MENTION] [MENTION=1945]maihes[/MENTION] @r1primo ve diğerleri

arkadaşlar herşey tamam videoya göre yaptım vps yi de açtım normal siteler falan açılıyor sorun yok yani ancak program indiremiyorum hiçbir şekilde..chrome tarayıcı falan da indiremiyorum..bi uyarı falan çıkıyor

bunu nasıl aşabilirim ?

Uğur skype de eklesin yaz da yardımcı olayım

@Karınca @maihes @r1primo ve diğerleri

bunu nasıl aşabilirim ?

evet bendede aynı sorun vardı chrome vs ındırmıyor bunun ıcın kendı pcden chrome setup at oyle kur :D

Start / Server Manager / Configure IE Esc (Sağ tarafta) Tıklayın ve On yazanları Off yapın. Daha sonra internet explorer açın sağ üst köşeden dişli çarka tıklayıp İnternet Optinous açın. Security ve Pravicy çubuklarını birer tık aşağı indirin.

sunucuların lokasyonu nedir birde her vds için ayrı ayrı mı 1 dolar veriyoruz yoksa 1 doları verip 10 tane vds açabiliyor muyuz ?

Start / Server Manager / Configure IE Esc (Sağ tarafta) Tıklayın ve On yazanları Off yapın. Daha sonra internet explorer açın sağ üst köşeden dişli çarka tıklayıp İnternet Optinous açın. Security ve Pravicy çubuklarını birer tık aşağı indirin.

çok teşekkür ederim :)

Ben 3 aydır kullanıyorum ama her seferinde ay sonu bana fatura çıkarıyolar. Ödemediğim için de kapatıyolar tabi. Toplamda 3 adet EC2 açıyorum ve herbirinde ne bandwidthi ne CPU'yu ne de RAM'ı çok kullanan bir program açıyorum (özel script). Ama her seferinde bana ay sonunda aşağıdaki faturayı çıkarıyorlar. Amazonda hesabı olanlar lütfen buraya bakıp durumu buraya yazabilirler mi?

Bu sayfadan bakabilirsiniz : https://console.aws.amazon.com/billing/home#/

Çıkardıkları fatura :

1dolar verıyorsun 10taen açıyorsudna aynı adna 10taen açarsan güme gider

Ben 3 aydır kullanıyorum ama her seferinde ay sonu bana fatura çıkarıyolar. Ödemediğim için de kapatıyolar tabi. Toplamda 3 adet EC2 açıyorum ve herbirinde ne bandwidthi ne CPU'yu ne de RAM'ı çok kullanan bir program açıyorum (özel script). Ama her seferinde bana ay sonunda aşağıdaki faturayı çıkarıyorlar. Amazonda hesabı olanlar lütfen buraya bakıp durumu buraya yazabilirler mi?

Bu sayfadan bakabilirsiniz : https://console.aws.amazon.com/billing/home#/

Çıkardıkları fatura :

arkadaşlar ard arda 10 tane vps açmam gerek fakat 5 hesaptan açtım ve hepsi 1 hafta içinde güm oldu ne önerirsiniz bu konu da? adsenselerimi sürekli bu vps lerden takip ediyorum tıkanıp kaldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri