Merhaba Arkadaslar
Bir yıl boyunca kazanclarımız oldu kaybettiklerimiz oldu.. Bakıyorumda forumda hatırı sayılır arkadaslarım yılbası kampanyaları yapmaktalar ve tebrik ediyorum onlarıda.. Ben ise size farklı bir yılbaşı kampanyası icin cagrıda bulunmak istedim..
Biliyorsunuz para bir sekilde insan hayatı boyunca kazanılıyor ama saglık hiçbir paraya bedel olamıyor..
Yaradan bize kapıları açarken seviniyoruz ama bunları bir sekilde paylasmalıyız diye düşünmekteyim..
PARA HERSEY DEĞİLDİR
Bugun var olup belki yarın olmayacak birseye tamah ettiğimiz kadar insanlara karsıda duyarlı olmalıyız..
Bu yüzden bizden yardım bekleyen kişilere BU YILBASINDA BİZDE UFAKTA OLSA YARDIM EDELİM...
BİREYSEL BAĞIŞ YONTEMLERİ
ONLİNE BAĞIŞ
AYLIK DÜZENLİ BAĞIŞ
KURBAN BAYRAMI BAĞIŞI
TUĞLA KAMPANYASI BAĞIŞI
AYNİ BAĞIŞ
ZEKAT BAĞIŞI
ADAK BAĞIŞI
PAYPAL İLE BAĞIŞ
TURKISH PHILANTHROPY FUNDS ARACILIĞI İLE
İNTERNET BANKACILIĞI
BANKADAN BAĞIŞ
SMS İLE BAĞIŞ
YURTDIŞINDAN BAĞIŞ
EFT İLE BAĞIŞ
TELEFON, FAKS VE ELDEN BAĞIŞ
PTT ŞUBELERİN BAĞIŞ
ADINIZI YAŞATIN
EĞİTİM BAĞIŞLARI
ÇELENK ve TAZİYE – MUTLULUK SERTİFİKASI BAĞIŞLARINIZ
ÖZEL GÜN BAĞIŞ KAMPANYALARI
GAYRİMENKUL BAĞIŞI
BAĞIŞ KILAVUZLARI VE BAĞIŞ TAKİBİ
LİNK : LSEV - Lsemili ocuklar Vakf
BU YILBASINDA LÖSEV DİYELİM!
Teşekkürler..
Bir yıl boyunca kazanclarımız oldu kaybettiklerimiz oldu.. Bakıyorumda forumda hatırı sayılır arkadaslarım yılbası kampanyaları yapmaktalar ve tebrik ediyorum onlarıda.. Ben ise size farklı bir yılbaşı kampanyası icin cagrıda bulunmak istedim..
Biliyorsunuz para bir sekilde insan hayatı boyunca kazanılıyor ama saglık hiçbir paraya bedel olamıyor..
Yaradan bize kapıları açarken seviniyoruz ama bunları bir sekilde paylasmalıyız diye düşünmekteyim..
PARA HERSEY DEĞİLDİR
Bugun var olup belki yarın olmayacak birseye tamah ettiğimiz kadar insanlara karsıda duyarlı olmalıyız..
Bu yüzden bizden yardım bekleyen kişilere BU YILBASINDA BİZDE UFAKTA OLSA YARDIM EDELİM...
BİREYSEL BAĞIŞ YONTEMLERİ
ONLİNE BAĞIŞ
AYLIK DÜZENLİ BAĞIŞ
KURBAN BAYRAMI BAĞIŞI
TUĞLA KAMPANYASI BAĞIŞI
AYNİ BAĞIŞ
ZEKAT BAĞIŞI
ADAK BAĞIŞI
PAYPAL İLE BAĞIŞ
TURKISH PHILANTHROPY FUNDS ARACILIĞI İLE
İNTERNET BANKACILIĞI
BANKADAN BAĞIŞ