1 yıl music nation köleliği

Dehşetengiz

Kayıtlı Üye
Music Nations Network Support
You can only leave the network after 1 year Sir.

1 yıllık mı giriyoruz biz bunlara o sözleşmeye filan bakan var mı doğru mu
yoksa yine yiyorlar mı

1 miş ya 24 değil

By submitting this form you confirm that you are of legal age or, if not, that you have approval from a parent or guardian. This agreement is valid for 1 year starting from the moment your channel has been linked to the network. If you don’t cancel this agreement by sending us an e-mail 60 days before its expiration date, the agreement will further extend by 1 year.
Many thanks for joining us. We are looking forward to working with you!

mail at diyor bakalım

aklın varsa bulaşma kardeş bu partnere az olsun öz olsun partnerde 5 bin alacagına adsensede bin al o 4 bini kesiyorlar zaten forum kan aglıyor vazgec bu partnerden en azından ödenecekmi sıkıntın yok tabi bu bir tavsiye benim agzım yandı o yuzden ayzdım verdigim emekler cabalar bosa gitti yedin bitirdin nations beni

Music Nations has declined your request to unlink from their network.

Please contact Music Nations directly for more information.

Thank you,
- The YouTube Team

reklamları kapatmıstım istegi reddetmiş entresan olan reklamlar tekrar acılmıs bunu nasıl yapabiliyor entresan :S

Music Nations has declined your request to unlink from their network.

Please contact Music Nations directly for more information.

Thank you,
- The YouTube Team

reklamları kapatmıstım istegi reddetmiş entresan olan reklamlar tekrar acılmıs bunu nasıl yapabiliyor entresan :S

hocam partnere katıldıgın zaman youtube sayfana erısme yetkisi veriyosun ondan olabılır mı ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri