1 Yıldır uğraşıyorum ilk kez ödeme aldım

• Kullanıcı cuslaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

cuslaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,

1 yıldır uğraşıyorum bu işlerle ama tabi ki günde 8-10 saat uğraşanlardan değilim maalesef o kadar vaktim yok.

Her türlü yolları denedim bazen şansım çok yaver gitti bazense kötü...
yabancı bi dizi tutturmuştum günlük 10-20 TL getiriyordu bu kanal ki o ara bir kıyım oldu diğer kanallarla birlikte oda gitti...

Sonunda 3-4 gün önce ödememi aldım...Toplam kazanç 350 TL civarında iken 258 TL kesinleşti ve hesabıma geçti.Ne yalan söyleyeyim pek sevinmedim çünkü 1 yıl uğraştım ve emeklerim boşa gitti gibi geliyor bundan sonrada açıkçası pek uğraşasım gelmiyor paylaşmak istedim...

ne güzel söylemissin yabancı dizi tutturdum tekrar onun üzerine aç öyle bir kanal bir kaç tane daha bulsan öyle sonra yatarak sadece adsenseyi f5 le. ben de öyle zaman sıkıntım oluyor o yüzden hiç ugrasamıyorum ama çok şükür az buçuk bir şeyler kazanıyoruz ayda 1 2 kanal tuttursan iyi kazanç sağlıyor.

:) Tebrikler hocam ...

Bende aşagı yukarı dedıgın gıbı bır yıldan fazla ugrasıyorum ama daha aldıgım bişi yok :D

Ama aynen sneın gıbı buraya 8 - 10 saatini verenlerden degılım :( vaktım oldukca bakıyorum , inşallah bşr gun bızde 3 - 5 yolumuzu buluruz :D

Hocam iyi güzelde anlamadığım bişey var; eğer spam yapıyorsanız kanalınızın ve paranızın gitmesi riskine katlanmışsınız demektir. Yani spam yapıyorsanız sonuçlarına katlanmalısınız. Özgün ve benzersiz içerikli bir kanal gitse hayıflanabilirsiniz tabi bence.

Ben o yabancı dizi kanalını tutturduğumda böyle değildi 10 video atıyorsan 7-8 tanesinde $ yanıyordu şimdi ne atarsan at sıfır kanala bile ünlem geliyor iyice zorlaştı artık spamı bitiriyorlar :)

Ben o yabancı dizi kanalını tutturduğumda böyle değildi 10 video atıyorsan 7-8 tanesinde $ yanıyordu şimdi ne atarsan at sıfır kanala bile ünlem geliyor iyice zorlaştı artık spamı bitiriyorlar :)

Gönder özelden yabancı dizinin adını neden ! verdiğini inceleyim:)

Evet Hocam İşine Yaramıyosa Paylaş İsteyenlerle Bir Kaç Arkadaş Belki Ekmek Yer

Tabii İlgilenirsen Ünlem Sorunu Zorlanmadan Partnerle Geçebilirsin Ama Tabi Bunun içinde Dizi Kabul Eden Bir Partner Tavsiyesi Alman Lazım.

Sendekide iyi sabirmis.Ben bir yıl calisicamsonuc 250 TL.Elini ayağımı çekerdim valla.

kendini yorma partnere gec daha fazla video at ünleme de girmesin .bi kac kanal kac bi kac partnere gir .herkezin girdigi life ve quiz e gir! diğer kanallar bak nasıl SEO yapmış aynısını sende al onlardan . bol kazanclar !

Teşekkürler arkadaşlar :) Herkes inşallah çok kazanç sağlar...

Merhaba arkadaşlar ,

1 yıldır uğraşıyorum bu işlerle ama tabi ki günde 8-10 saat uğraşanlardan değilim maalesef o kadar vaktim yok.

Her türlü yolları denedim bazen şansım çok yaver gitti bazense kötü...
yabancı bi dizi tutturmuştum günlük 10-20 TL getiriyordu bu kanal ki o ara bir kıyım oldu diğer kanallarla birlikte oda gitti...

Sonunda 3-4 gün önce ödememi aldım...Toplam kazanç 350 TL civarında iken 258 TL kesinleşti ve hesabıma geçti.Ne yalan söyleyeyim pek sevinmedim çünkü 1 yıl uğraştım ve emeklerim boşa gitti gibi geliyor bundan sonrada açıkçası pek uğraşasım gelmiyor paylaşmak istedim...

Dostum her zaman söylüyorum hep söylicem , HAYAL GÜCÜNÜ KULLAN , KİMSENİN YAPMADIĞINI YAP ...Bu Kadar Basit ;)

1 yılda ilk kez ödeme aldıysan sen bu işi bırak.

1 yılda ilk kez ödeme aldıysan sen bu işi bırak.

Bu ne saçma yorum ? Bu iş için illa şans olmak zorunda. Herşeyi bilsen bile şansın yaver gitmedikçe 3 kuruş kazanamazsın. Aynı durumu ben de yaşadım zamanında. Saçma saçma konuşup bayram bayram insanın asabını bozmayın.

Bu ne saçma yorum ? Bu iş için illa şans olmak zorunda. Herşeyi bilsen bile şansın yaver gitmedikçe 3 kuruş kazanamazsın. Aynı durumu ben de yaşadım zamanında. Saçma saçma konuşup bayram bayram insanın asabını bozmayın.

Ben sana uzun uzadıya yorum yaparımda, Sen saçmalamaktan vazgeçer misin ben bilemem.
O yüzden benim yorumumu alıntılayıp bana SAÇMALAMA diye cevap verme.
:cool:

Sana göre ŞANS demekki Yt işi bana göre Şans değil, Bir iş ve bu işi bilenler yapsın, bilmeyenlerde Uğraşmasın.
Öyle şansın olacak vs demekle olmaz o işler.

Ben sana uzun uzadıya yorum yaparımda, Sen saçmalamaktan vazgeçer misin ben bilemem.
O yüzden benim yorumumu alıntılayıp bana SAÇMALAMA diye cevap verme.

Sana göre ŞANS demekki Yt işi bana göre Şans değil, Bir iş ve bu işi bilenler yapsın, bilmeyenlerde Uğraşmasın.
Öyle şansın olacak vs demekle olmaz o işler.

Jack Daniels mi J&B mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri