1 Yıldır uğraşıyorum ilk kez ödeme aldım

• Kullanıcı cuslaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Daha kapisitesi yetmeyip aldığı cevabı beğenmeyenler, Bu İŞE, ŞANS-KADER-KISMET diyenler bu işi yapmasın.

Ben hep bunu savundum, Ergen liseliler yazın doluşup burda Zengin olma hayali kuruyordu.
Bakın hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyor, Okullar açıldığı için.
Baktılar pabuç pahalı, %90'ı bıraktı zengin olma hayallerini.
:D

Bakın bu bana göre bir İŞTİR, buna ben iş gözüyle bakar ve Ciddiyetle Yt işi yaparım.
Zaten 1 yılda 1 kez ödeme alan insan bu işi yapmak için yapmıyordur, lafın gelişi yapıyordur.

Artık zaten ! var - Sahte izlenim, Abone kasanları banlamak var vs. . .
Bu işi Ya-Pa-Ma-Yan beceremeyenlere ben yazıyorum zaten cevabı, Yapmayın bu işi zorlamayın olsun bitsin.
:cool:

Ben olsam özgün bir kategori bulurum sürekli onla uğraşırım , günde bir saat uğraşsan bile yeter.

Artık zaten ! var - Sahte izlenim, Abone kasanları banlamak var vs. . .
Bu işi Ya-Pa-Ma-Yan beceremeyenlere ben yazıyorum zaten cevabı, Yapmayın bu işi zorlamayın olsun bitsin.
:cool:

Bir bu lafına katıldım. Ama bir insan 1 yıl uğraşıp her şeyi doğru yaptığı halde kazanamıyorsa şansı yoktur. İllaki yoktur.

Bir bu lafına katıldım. Ama bir insan 1 yıl uğraşıp her şeyi doğru yaptığı halde kazanamıyorsa şansı yoktur. İllaki yoktur.

herşeyi doğru yapıyorsa kazanır. Demekki yapamıyor ki kazanamıyor. Şansa bağlamaya başladığın anda problemin çözümüne daha da uzaklaşmaya başlarsın.

1 sene çalıştığın işi daha çözemediysen bu işi bırak. şans kader kısmetle alakası bile yok. işi ciddiye almamışsın belliki. "işi ciddiye almak" şu cümle çok önemli. ben 2 gün uyumadığımı bilirim. geceleri saat kurup kalkıp çalıştığımı bilirim. tatillerimde sabah 6 da kalktığımı bilirim. bu böyle olur ama kendime 1 hafta youtube tatili verdiğimide bilirim. modeme reset attığımda evdekiler bana "işemi başladın aykut" diyolar :) insanın hoşuna gidiyolar onlar bile anlamışlar ne kadar ciddiye aldığımı.

benimde sene oldu ilk ay zaten adsense bile açmadım forumda takıldım.sonra ilk adsensemde pin gelmedi kimlikle onayladım ve bin tl kazandım ama bu forumda takıldıgım içindi.Ve ondan sonraki aylarda deliler gibi çalıştım.Şimdi 7 adsensler iyi paralar kazanıyorum.1 sene boyunca sende 24 saat boyunca bu işle ugrastıysan gerçekten bırak başka gelir kaynagı bul kendine bu saatten sonra kazanman cok zor

Arkadaşlar 1 yıldır uğraşıyorum derken konuda belirttim ben gecemi gündüzüme katarak yt işi yaptım demedim zaten...

Bu 1 yıl içerisinde belki 2-3 ay ara verdiğim bile olmuştur 1 yılım bununla uğraşmakla geçmedi , sizin nasıl bilemem ama benim çalıştığım bir iş ve sorumluklarım var.
Öğrenci değilim ki öğleden sonra eve gelip yt kasayım..

ulen adam bişi dedi ..dediğine dicene pişman ettiniz yaff:)

O çok bilen arkadaşların bi gün kanalları patlarsa ben o zaman görürüm :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri