1 Yıllık 5 TB Ücretsiz Cloud

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Up/Down streamı nasıl cloudun? Kaç kbps ile upload ettiniz 50 gb dosyayı?

hocam tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu upload yapmayalı.. ama denediğim tüm cloudlardan en hızlısı buydu.. şöyle düşünün kimse 5 TB boyutunca bir cloud sağlamıor ve bu 1 yıl ücretsiz düşündüğün zaman müthiş bir şey.

download hızı 40 50 mb civarı oluyor bazen düşüyor bazen daha da artıyor serverın yoğunluğuna bağlı sanırım.. şu anda 1.5 tblik verim var

hocam tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu upload yapmayalı.. ama denediğim tüm cloudlardan en hızlısı buydu.. şöyle düşünün kimse 5 TB boyutunca bir cloud sağlamıor ve bu 1 yıl ücretsiz düşündüğün zaman müthiş bir şey.

download hızı 40 50 mb civarı oluyor bazen düşüyor bazen daha da artıyor serverın yoğunluğuna bağlı sanırım.. şu anda 1.5 tblik verim var

Daha önce de 2 cloudda böyle bir kapasite yanılması vardı. 2 TB'lık bir clouda paso dosya yüklemiştim 3 ay sonra cloud kapanmıştı olan benim verilere oldu. Şimdi tırsıyorum cloud sistemlerinden :) . Altyapı TTNET her byte'ın değeri var bende :) .

Daha önce de 2 cloudda böyle bir kapasite yanılması vardı. 2 TB'lık bir clouda paso dosya yüklemiştim 3 ay sonra cloud kapanmıştı olan benim verilere oldu. Şimdi tırsıyorum cloud sistemlerinden :) . Altyapı TTNET her byte'ın değeri var bende :) .

aynen hocam.. bende korkuyorum bişi olacak diye o yüzden farklı cloulara da yükleyebilirsin tabi.. ama buna da yükle bir zararın olmaz sonuçta.. 3 aydır sorun yaşamadım umarım böyle devam eder..

aynen hocam.. bende korkuyorum bişi olacak diye o yüzden farklı cloulara da yükleyebilirsin tabi.. ama buna da yükle bir zararın olmaz sonuçta.. 3 aydır sorun yaşamadım umarım böyle devam eder..

Şu an ß'da bi fulle geçsin sistem duruyorsa bende gelirim inşallah :) . Şimdi Yandex'ten, Mail.Ru'dan çıkıp gelmek sıkıntı :D .

android uygulaması varmıdır acaba ? teldeki verilerimi de yüklemek istiyorum

Bugun kullanmaya baslarken bir sorunla karsilastim.

Bigstash, dosyalarini Dropbox'in app'ini kullanarak bizim arsivimizde saklayabilirsin diyor.
Bende Dropbox app'i indirdim ve dosyalarimi atmaya basladim. Ama Dropbox'in bedava versiyonunun 10 gb gibi bir limiti varmis.
O limite dayaninca dosyalarimi Bigstash'a atmama izin vermiyor, kapasiten dolu suanda bizden satin al falan diyor.
Bunun ustesinden nasil gelirim?

kullanan arkadaşlar var mı bi sorun hizmet devam ediyor mu sorun yaşayan var mı?

Ya da buna benzer alternatifler varsa önerir misiniz lütfen....

mail.ru yıllık alacağım ama paypaldan ödeme yapamadım varsa öneriniz ücretli ücretsiz yazarsanız sevinirim..

eyw hocam şimdi 50 gb dosya yüklüyorum çok hızlı yüklüyor sabahtan beri arıyordum iyi oldu

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] sen işini biliyorsun he :) mesajım dursun lazım olacak ;)

Windows uygulamasını kurarken bu hatayı veriyor, çözümünü bilen var mı ?

"MSVCR110.dll Dosyası bilgisayarınızda eksik olduğundan başlatılamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."

Süpermiş fakat her yer satarken niye burada ücretsiz acaba, bir de bu büyüklükte bir alan

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] : VDS'de programı yüklerken internet explorer direk kapanıyor nasıl çözerim bu sorunu diğer tarayıcılardan yükliyemiyorum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri