1 Yıllık Bedava VPN :)

firewallı nasıl kapatacagınızı yazdım

Bu VPN'i kullanarak mail ve youtube hesaplarımıza girsek bi güvenlik sorunu teşkil eder mi?

Sakata gelme durumu olabilir mi?

1 ay içinde keyi girmemiz gerekiyormuş. Yani öyle kıyıda köşede durmuyor. :)

Log kaydı tutuluyor mu acaba? Bende 10 tl ye bir vps alayım, vpn kurup 5 6 kişi ortak kullanayım diye düşünüyorum, vakit bulursam öyle yapacagım, yada böyle yerden alırım.

beyler banada paralı diyor banada alıcak varsa teşekkür ederim :D

denemedim ama bu yolla gmail açabilirsiniz sanırım sonucda proxy

windows deffenderi ve güvenlik duvarını kapadım ama error veriyor

Internet is Freedom!

Ücretsiz 1 Yıllık VPN Veriyor Kaçırmayın Derim :)

Firewall hatası alanlar varsa antivirüsden ve Başlat düğmesi , Denetim Masası, Güvenlik ve ardından Windows Güvenlik Duvarı'nı tıklatarak Windows Güvenlik Duvarı'nı açın.
Windows Güvenlik Duvarı'nı etkinleştir veya devre dışı bırak'ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Kapalı (önerilmez) seçeneğini tıklatın ve ardından Tamam'ı tıklatın kapatın

paylaşım için teşekkür ederim ben mail i girdim programıda yukledım sorun yok
ancak calışma sistemini anlamadım yardım olabilecek var mı

Arkadaşlar vpn ile adsenseye giriş yapmayın sakın oldukça riskli. Ben olsam gmail ve youtube içinde kullanmazdım ama vpn her zaman işe yarar illa bunlar için şart değil.

arkadalar bunu kullanmamız youtube acısından spam veya ban nedenı oluşturma ihtimali var mı

Sadece yabancı ip olarak mı kullanılıyor türk olmaz mı ?

Bu çok iyi oldu kullanıyordum trial olanını bu süper oldu teşekkürler..

VDS gibi birşeymi oluyor VPN de? Kanallarımıza bu vpn üzerinden girmiş olsak sıkıntı yaşatır mı acaba :)

Hay allah razı olsun :) ücretsiz vpn'de aldım :) yav henüz siteye bugun üye oldum. Dakikasında faydasını gördüm. Ne kadar güzel...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri