1 yıllık gelirli adsense kanal

• Kullanıcı alptug1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

alptug1

Yasaklanmış
@stealth34 arkadaş ile anlaşılmıştır alışveriş gerçekleşene kadar satış askıdadır teşşekürler

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Yabancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Kasım 2015
Kanalinizda UYARI Varmi :Hiç bir uyarı yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Screenshot by Lightshot (kanal adsense yeni bağlanmıştır 19 daki kazanç saat 22:30 a kadar olan kazançtır ortalama 100tl dir günlük kazancı)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : eklenicek
Kanal Satis Fiyatiniz : 3250 tl ( içindeki 200 tl alıcıya tekliflere açıgım)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 1 Yıllıkdır taş gibidir sadece 3 video var gelirin büyük bir kısmı tek videodan gelmektedir video eklenerek ve ya farklı kanallara video atılarak gelir attırıra bilir temiz bir kategoridir
skype alptug380

Son düzenleme:
hocam guzel kanal fakat fıyat yuksek.ayrıca bır aylık kazanc olmamıs kanal satısı bıldıgım kadarıyla yasak!
bırde fıyat yuksek bırde onemlı olan adsenseye bagladıktan sonra ayakta kalması sıkıntı orda baslıyor..
ama ıyı kazanc hayırlı satıslar

hocam guzel kanal fakat fıyat yuksek.ayrıca bır aylık kazanc olmamıs kanal satısı bıldıgım kadarıyla yasak!
bırde fıyat yuksek bırde onemlı olan adsenseye bagladıktan sonra ayakta kalması sıkıntı orda baslıyor..
ama ıyı kazanc hayırlı satıslar
hocam fiyat 1 aylık geliri pahalı denilemez ve kanal 1 yllık 3 video var sdaece adsenseye bağlayınca neden bir problem olsun 30 günden az kanallar satılamaz diye biliyorum sorun varsa moderotörler mudehale eder

hocam fiyat 1 aylık geliri pahalı denilemez ve kanal 1 yllık 3 video var sdaece adsenseye bağlayınca neden bir problem olsun 30 günden az kanallar satılamaz diye biliyorum sorun varsa moderotörler mudehale eder

hocam izlenimler son zamanlarda mı arttı yoksa 1 yıl boyunca aynı mıydı ?

Alptuğ kardeşimle ortak çalışmamız var ve bende bu hafta kendisinden 1 yıllık kanal aldım... Kazançları bu kanaldan daha fazlaydı hatta...

Bu kanalı da bana tavsiye etti ama bu ay fazla açıldığım için kanalı alamayacağımı söyledim o da kanalı burada satışa çıkarmış... İmkanım olsa 1 dk düşünmeden alırdım...

1 yıllık kanal ve neredeyse 1 aylık kazancına satılıyor...

Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun...

BOL KAZANÇLAR...

Cvp

Benlik birsey yok benim ekledigim yuksek gelirli kanallari bir aylik kazanc yansiyinca acabilirsin diye kapatildida:)

benim anlamadığım bir nokta var hocam ya da dikkatsizim 1 yıllık gelirli adsense kanal demişsiniz ama adsenseye yeni bağladım kanalı da demişsiniz mantığıma nedense ters düştü.

benim anlamadığım bir nokta var hocam ya da dikkatsizim 1 yıllık gelirli adsense kanal demişsiniz ama adsenseye yeni bağladım kanalı da demişsiniz mantığıma nedense ters düştü.
başlıga noktamala işareti atmak istemdim hocam 1 yıllık, gelirli adsense kanal

daha önce ticaretimiz olmuştu, bu da sağlam kanalmış, güzel kanalların var Alptuğ :)

hayırlı satışlar

Adsense ödemeleri Pazartesi gününe kaldı...
Bakalım kanalı kim kapacak... :)

BOL KAZANÇLAR...

hocam dikkatmi çekiyor hep böyle satış konularında görüyoruz sizi:D:D:D

Her satış konusunda göremezsiniz ama bazı arkadaşlar ile sürekli alışverişim oluyor.. Alışverişten ziyade sağolsunlar iyi bir arkadaşlık veya abi kardeşlik ilişkisi içerisinde sürekli görüşüyoruz...

Alptuğ kardeşim de bunlardan biri ve ayrıca başka işlerde yapıyoruz kendisiyle... :)

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri