1 Yıllık / Müzikten Kazanma Taktikli / Günlük 1$ Getiren / Life Partnerli

Hamlettin

Yasaklanmış
Kanal İçeriği: Müzik
Günlük Kazancı: 1 Dolar
Partner: Life Network
İçerisinde ki Miktar: 36$
Abone: 520 küsür
Partnere 1 ay önce kadar bağlandı.
Videolar tamamen özgün ve alanında en iyi kanal
Video sayısı: 18 adet
Videolarda kesinlikle seslerini kısma, hızlandırma taktiği ile dolarları yakma işlemi yapılmamıştır. Tamamen orijinal ve çok çok az kişinin bildiği taktik. Bütün müzik videolarınızda kullanabilirsiniz.
Telif yok.
Adsense engeli yok.
İçerik dili: Türkçe (Türkiye ye kapanmasaydı günlük 10K ya yakın izlenimi vardı)

Fiyat: 500 TL

siz sanırım taktigi satıyorsunuz 500 tl ye ? :))

müzik kanalı nasıl tamamen özgün olabiliyor

Karışmak istemem tabi ancak bu kanalın ederi Maksimum 150-200 TL taktik veriyorum demişsiniz bu taktiği öğrenince günlük 1$ kazançlı kanal mı oluşturmamızı vaat ediyorsunuz anlamadım ki :D Taktik dediğiniz çok iyi bir şey olsa bu kanaldan günlük 1$ kazanmazsınız.

müzik kanalı nasıl tamamen özgün olabiliyor
Videoları YouTube dışından indiriyorum. Kendim kanal logosu ekliyorum. Özgünleştiriyorum yani.

Karışmak istemem tabi ancak bu kanalın ederi Maksimum 100-150 TL taktik veriyorum demişsiniz bu taktiği öğrenince günlük 1$ kazançlı kanal mı oluşturmamızı vaat ediyorsunuz anlamadım ki :D Taktik dediğiniz çok iyi bir şey olsa bu kanaldan günlük 1$ kazanmazsınız.
Konuda yazıyor. İçerik Türkçe ve daha önceden 10K civarı izlenim alıyordu diye. Tutup günlük 100 dolar kazandıran kanalımı neden satayım ki? İhtiyacım olan miktarın değerinde bir kanal satıyorum. Birazcık mantık yürütün, akıl yürütün ve kendi sorunuza cevabınızı kendiniz verin.

Konuda yazıyor. İçerik Türkçe ve daha önceden 10K civarı izlenim alıyordu diye. Tutup günlük 100 dolar kazandıran kanalımı neden satayım ki? İhtiyacım olan miktarın değerinde bir kanal satıyorum. Birazcık mantık yürütün, akıl yürütün ve kendi sorunuza cevabınızı kendiniz verin.

Youtube türkiye'ye kapatılmadan önceki kazancına binaen böyle satıyorsunuz yani :) Neyse size hayırlı satışlar.

Videoları YouTube dışından indiriyorum. Kendim kanal logosu ekliyorum. Özgünleştiriyorum yani.

Kanal logosu eklemekle özgün olmuyor hocam. Telif gelme olasılığı yüksek bir kategori müzik. Sen iyisi mi bir e book çıkar taktiği sat.

Justin, Rihanna, Milley Cyrus'un klibi montaja alınır. Hepsinin ortak kelimeleri bulunur. Birisine aaooow dedirtirsin, ötekisine oh, birisi de yeah der. Al sana özgün video. Karıştır karıştır kullan :)

:D bence arkadaşımızda bir yerde haklı sonuçta bir şey satıyor sadece alanlar yazsa işlemler daha hızlı hallolur

Bunu bir yönetici demesi gerekirken üyenin demesi çok daha manidar olmuş. Eyvallah kardeşim.

Adamın satışla alakası yok zaten sadece pislik atmaya gelmiş. Yöneticilerde uyaracağına aynı şeyi onlarda yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri