☝☝1 Yıllık Netflix Premium Hesap 50 TL☝☝

bu hesaplar nasıl bu kadar ucuz oluyor? bilen var mı?

Aylık olanlardan almak daha mantıklı sanırım bu arkadaş yıllık diye satıyor ama her ay 3-5 gün askıda kalıyor hesap herhalde ödeyecek kart bulamıyor. Skype dan yazıyoruz cevap yok. Bu şekilde olacaksa aylık sat şu hesapları boş zamanımda birşey izleyeceğim hala bekliyorum hesap askıda.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askıda kaldığı süreler hesaplara en az 3-4 katıyla eklenmiştir.
Satış devam etmektedir Fiyat Güncellenmiştir

Hesabım bir ay dolunca askıya alındı. R10da Pmden yazdım ama dönüş alamadım. Dönerseniz sevinirim.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün önce yazdım hemen hallediyorm dedi 2 gündür yazıyorum ne dönen var ne sorunu çözen ? Üstelik arkadaş skype’da online

Skype yada özel mesaj bakar mısınız hocam? Bot var diye aldık ama her ay netflix süresi dolunca bu ay bakmayacak mı diye manuel açılması için endişiyle yazıyoruz.

Kişi sahtekardır güvenmeyin arkadaşlar. Skypeda mesajlarıma görüldü yapıyor ve sattığı hesaplar sürekli olarak patlıyor. Böyle sahtekarlara paranızı kaptırmayın!

Son düzenleme:
Kişi sahtekardır güvenmeyin arkadaşlar. Skypeda mesajlarıma görüldü yapıyor ve sattığı hesaplar sürekli olarak patlıyor. Böyle sahtekarlara paranızı kaptırmayın!

Haklısınız otomatik güncellemede sorun var o yüzden manuel güncelliyorum bir süre o yüzden gecikebiliyor bunun için benden alınan tüm hesaplara +1 Ay ekledim

Bu arada skypedan size dönüş yaptım ama görmediniz sanırım 5 gün önce

Son olarak da valla dolandırıcı değilim ya :)

50 tl verdik hesabi 3 ay kullanabildik

Daha da kullanmaya devam ederisiniz ya gecikme için özür dilerim İyi seyirler

Son düzenleme:
Kişi sahtekardır. 4 gün oldu, hala Skype'tan dönüş yapmadı, mesajlarımı gördükleri halde. Hesap askıda. Aylık Netflix alın daha iyi.

Haklısınız otomatik güncellemede sorun var o yüzden manuel güncelliyorum bir süre o yüzden gecikebiliyor bunun için benden alınan tüm hesaplara +1 Ay ekledim

Bu arada skypedan size dönüş yaptım ama görmediniz sanırım 5 gün önce

Son olarak da valla dolandırıcı değilim ya :)

Daha da kullanmaya devam ederisiniz ya gecikme için özür dilerim İyi seyirler

Son Aktivitesi: Dün 20:05

o kadar skypedan yazdım konuna yazılmış hiç kimseyi takmıyorsun madem bende sana 24 saat veriyorum ya sattığın şeyin arkasında dur ya da iadeleri yap.

Selamlar.
1.ayın sonunda otomatik yenilenmedi. Skype: ciyata96

Yeni sanal kart bilgileri girerek ücretsiz deneme yenilebiliyorsa kendim de yenileyebilirim. Var mıdır fikri olan?

Edit:
Sorun düzeltildi.. Hesaplar güncel...

Son düzenleme:
1 haftadır hesap askıda ödeme bilgileri güncellenmedi
skypedan sürekli yazıyorum online olmasına rağmen cevap yok madem arkasında durmayacaksın girme bu işe.

Hala skype da online mesajları görüyor ve cevap yazmıyor böyle sahtekarları sonsuz banlamalı haram olsun aldığın para

Benimde hesabımın hala güncellenmesi gerekiyor dünden beri giremiyorum arkadaşa da ulaşamıyoruz skypedan da

Arkadaş sanırım işin içinden çıkamayacağı bir yüke girdi. Skype'tan cevap vermiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri