☝☝1 Yıllık Netflix Premium Hesap 50 TL☝☝

aspturk

Yasaklanmış
Şuanda yıllık satışa başladım.

Aylık Premium Hesap Satış Konum

1 YIL (12 Ay) boyunca sorunsuz ,tek hesapla listelerinizle birlikte kullanabileceğiniz *PREMİUM hesaplardır.

FİYAT :- - 70. TL - -

*Premium: Normalde 39,99 aylık ücreti olan 4 farklı cihazdan aynı anda kullanılabilen UHD kalitesiyle fil-dizi leri kaliteli seyredebileceğiniz hesaplardır.

100 adet satılacaktır !

STOK:29

İlgilenen arkadaşlar skype/kacanmurat ile ulaşabilir.

Herkese bol kazançlar dilerim...

NOT:Hesaplar KESİNLİKLE çalıntı vs değildir. Bizzat şahsıma ait kartlarla açılıyor isteyen arkadaşlara kart ss ini gönderebilirim yada doğrulama amaçlı farklı bir şey isterse bilgilendirebilirim

Son düzenleme:
Merhaba ben de satın almak istiyorum ama özel mesaj gönderemiyorum nerden iletişime geçeceğim sizinle ?

Bunda sonradan bizr bi fatura zarar vs olmasin hadi ayligi aldik tamamda.
Sorun olmicksa ayni anda birden fazla ekran aktifse ultrahd ise bitanede ben aliym.ozelden atinda hocam bilgileri

tek seferde 12 aylık üyelik ise pm alabilirmiyim.

bence bu şekilde yapıyordur başka türlü imkansız gibi :D

Zoru hemen hallederim imkansız biraz zaman alır :) Şaka maka tek hesap hocam her ay farklı hesap vermiyorum ama her ay hesaba giriş yapıp yenilemem için şifre değiştirmemeniz yadadeğiştirip her ay sonu ben sizden istediğimde 5 dklığına verip tekrar değiştirmeniz gerekir.Değiştirmemek bence daha mantıklı yoksa aylık üyelikten farkı kalmaz

[MENTION=57856]elektron[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=74108]jackHallow[/MENTION] [MENTION=80353]yenidam[/MENTION] [MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] [MENTION=80355]ccc06[/MENTION] [MENTION=80360]Kahya Yahya[/MENTION] [MENTION=8026]chatmece[/MENTION]

Pm ler atıldı arkadaşlar pm atmadığım gözden kaçan olduysa affola
Skype/kacanmurat ulaşmak isteyen arkadaşlar ulaşabilir

Son düzenleme:
arkadaşım almak istiyor ama farz edelim 6 aydan sonra bir şey oldu fişlendiniz diyelim mümkün mü böyle bir şey? sonrası ne olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri