1 Yıllık VDS [Yilbasi Çekilişi]-[780TL değerinde]-[DabulyuHosting.Com]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] birşey sorabilirmiyim hocam sitenize ilk kez giriyorum nasıl oluyor da numarama spam mesajlar atıyorsunuz nereden aldınız acaba numaramı ? Hayır 1 kere atsanız neyse diyeceğim aynı mesajı ard arda tecavüz edercesine atmışsınız ayıptır.

k1vZ0W.jpg

Hocam 2 şerdefa gönderdim totalde bu zaman tek 4 sms gönderdim 2si yıl bası ile ilgili, 2site ile ilgili, numaranız sistemde varmışdemekki hocam ben biliçli olarak kişiye yönelik sms atmadım

Sistemde varda sisteme nereden geldi ? ben bu numarayı yeni aldım ve sadece şu firmalara girdim

yemeksepeti
videoyap
dominos pizza
n11
btcturk
wmaracı

bazı arkadaşlarımda bile olmayan numaram nasıl oluyorda senin sisteminde oluyor şaşıyorum doğrusu.

Dostum sen girmediysen bu cep nuamrasını ben nasıl ulaşabileyim? Siteye uye olmuşsun demekki bukadar acik ve net?

üyeliklerde kullandığım 3 mailim var onları sorguladım senin sisteminde kayıtlı değil birde atar yapıyorsun ya ya birisi senin sistemine benim numaramla kayıt olmuş ki arkadaşlarım dışında numaramı bilen yok yada bu firmalardan biri verdi o firmalarada güvenim tam numaram hangi üyeliğe kayıtlıymış sorgularmısın mysql den ? özelden atıyorum numaramı.

Yaw dostum güzel insan alakasız bir konu ile konu alına yorum yapıyorsun gel neyse sorun söyle özelden halledelim, neyini atar yapıyorum diyoum ki üye olmadıysan kim nie senin nuamranla ugrasıyım ? hey allahım sen sabır ver.

ben buna katılmadım niye etiketlendim anlamadım.. siteye üye değilim...

ayıptır günahtır sabah 5te insana reklam mesajımı atılır. insanın çocugu var ailesi var rahatsız olan varmı diye hiç düşünülmezmi?

yemişim çekilişini çıkart beni listeden

Snuçlar bugun saat 12:00 açıklanıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri