1 youtube hesabındaki kanalları ayırmak mümkün mü?

mümkün. google + sayfasinda ayarlar kismina geçerek her bir kanalin için ayri-ayri şifre yarata bilirsin. örneyin kanalin maili [email protected] bu şekilde oluyor. her bir kanalin için bu geçerli. şifreni de her bir kanal için farklı yapa bilirsin..

mümkün. google + sayfasinda ayarlar kismina geçerek her bir kanalin için ayri-ayri şifre yarata bilirsin. örneyin kanalin maili [email protected] bu şekilde oluyor. her bir kanalin için bu geçerli. şifreni de her bir kanal için farklı yapa bilirsin..

Satan icin makulde alan icin degil.!

satin alan kisi [email protected] bu mail ve sifre ile giris yapacak ancak satan kiside olacak kontrol hala.

Ben bir ara vermistim bedava. Cocuk demisti 2 hafta sonra kalkar yoneticiligi falan ver diye bende verdim ama hala bende gorunuyor o hesab aait ana maile girince kalktigi dustugu silindigi falan yok.!

ben ugrasmadim ama yeni bir yonetici ekleyip ekledigin yonetici seni kaldirmayi deneyebilir hata verirmi bilmiyorum.

yani bunu kaldiramazsinzi kanalin ilk sahibi dermi bilmiyorum.

Adsense hesabi gibi yonetici ekleyip diyerini kaldirmak gibi birsey deneye bilirsiniz

ayriyetten şöyle bir şeyde var o kanalın google plus sayfasına giriyorsun oraya yönetici atıyorsun ve 2 hafta sonra yönetici yaptığın kişiye sayfayı devredebiliyorsun ki senin mailinde gözükmüyor artık devrettinde otomatik olarak onun mailine geçiyor.

Eğer tamamiyle ayrılmıyosa bu sıkıntı olur bence. Ben hesabı satarım yarın bi sıkıntı çıkar çalınır falan o zaman benim bişey yaptığı sanabilir alan kişi. Bende böyle bi sorumluluğun altına girmek istemem zaten.

Tam olarak ayrılma konusunda bilgisi olan var mı acaba?

---------- Mesaj saat 11:59:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:59:06 civarında gönderildi. ----------

Size de teşekkür ederim paylaştığınız bilgi için

hakli olarak dusunur tabiki.

dedigim gibi olmaz ise sanirim yok.

yani onu yonetici olarak ekle, satacagin kisiyi yada kendin farkli gmail ile dene,

sonra ekledigin yonetici ile suan ki ana mailin yoneticiligini kaldirmayi dene.

benim bildigim bu ki buda denenmis birsey degil mantikli bakinca bu cikiyor ortaya

Hocam devir işlemi tam olarak nasıl oluyo anlatabilir misiniz zahmet olmassa?

Çok basit sayfayı kime devredecekseniz google plusa girip yöneticiler kısmından onu yönetici olarak ekliyorsunuz yönetici olarak eklediğinizde onun bi yetkisi olmuyor ve 2 hafta geçmeden devir işleminide yapamıyorsunuz 2 hafta geçtikten sonra tekrar yöneticiler kısmına gir onu yönetici olarak seç sonra çıkış yap çıkış yaptıktan sonra yönetici yaptığın kişi girsin seni yöneticilikten atsın.

2 hafta geçmeden o kişiye yetkiyi veremezsin 2 haftanın geçmesi lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri