Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinlikle özgün çalışın hocam
Aga bu nedir ya. Sultanbeyliler hayırdır. Mnote ile başladı. Esedullah ile devam eden bu yarışmayı şimdi bu arkadaşımız götürüyor valla maşallah.
Çamlık'tan bir an önce Sultanbeyli'ne taşınmayı düşünüyorum aga.![]()
o kadar abone kendiliğinden mi geldi
Opps. yanlış olmasın hocam. En eskisi benim![]()
nasıl mesela
özgün videolar çekin kaliteli profesyonel videolar olsun ve komedi içerikli eğlenceli videolar olmalı. bu saatten sonra başkalarının videolarını atarak o kanalı riske atmayın bence. çünkü her an biyerlerden telif gelebilir hiç belli olmaz başkasına ait videoda her zaman risk vardır.
ben kendim yabancı özgün çalışıyorum mesela. kanalımdaki bütün videolar kendi çekimim hepsi 1080p hd videolar. kameradan tut montaj için kullanılan macbooklara kadar prof aletler kullanıyoruz. kendi studyolarımız vs var. imkanlarımız iyi kısacası o yüzden spamı bırakıp özgüne geçtik. siz de mutlaka özgün çalışın. kaliteli bir iki video ile mükemmel yerlere gelirsiniz. spam büyük risk
forumda özgün olayını slayt hazırlamak sananlar var.
kendin çekmediğin her video spamdır
kendin çektiğin her video özgündür
özgün video oluşturulmaz, yapılmaz sadece çekilir.
abone sayınızı iyi kullanabilirseniz tadından yenmez bi kanal ortaya çıkabilir, başarılar![]()
Başka kanllar açıp abone kas,ben 15k aboneli kanaldan 5 tane falan kanal şişirdim 3-5 bin aboneli olan her zaman işe yarar bu kanallar,üstelik organik içeriğe dönük abone kazanmış olursun.
dil yabancı o nasıl olcak
ingilizce kanal sahiplerinin hepsini ingiliz mi sanıyosun ?
armut piş ağzıma düş olmaz 50 tane sey yazdım hiç mi ampul yanmadı kafadaçözüm üretilebilir şeyler bunlar yeterki çözüm üretmek iste. geliştirebilceğin güzel bi kaynak var elinde, eğer dediklerimi yaparsan iki aya kalmaz youtube işiyle uğraşan türklerin gurur kaynağı olursun..
..yapmazsan telif 3. taraf dünya geneli vs vs birisiyle illaki uğraşırsın
seçim senin
valla organik kendim bile takip etmiyorum o derece20BİN organik diyorsun programla video atayım diyorsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.