10 Askerimiz şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet olsun ben de gördüm onu daraldık bunaldık yeter ya

Sitenin linkini paylaşmıyorum. Çok can sıkıcı.

Son derece rahatsızlık verici olan bu videonun görüntüsünü yayımlamıyoruz.

Suriye bataklığından Türkiye'nin çıkması umuduyla, buzlayarak bir görsel yayımlamakla yetiniyoruz.

Videoya denk geldim demin 2 tane askerimizi diri diri yakıyor orospu cocukları elim ayagım bosaldı

Videoyu yayınlayan olursa sınırsız banlanmasını temenni ediyorum. Suriyede verilen bu kadar şehidin öso kuvvetlerinin bir anda çatışmadan kaçmasının sebebiyet verdiği söyleniyor. İddaa etmiyorum, sadece yabancı bir kaynakta denk geldim bununla ilgili benzer bir duyum alan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Videoyuyu yayınlayan olursa kanalında sahda solda Yemin ediyorum.. Hayatımda bir kez kavga etmemiş ben bulup öldürürüm..

Ya Rabbi sen yardımcıları ol. Böyle zulüm yok 7 dinli kafir yapmaz. Allahım çok acı. Lanet olsun. Eğer o işid sabahı görürse başımızdakilere de yazıklar olsun

askerler ne zaman esir düştü? hiçbir haber kanalında görmedim ben. neden bu bilgiler toplumdan gizleniyor?

askerler ne zaman esir düştü? hiçbir haber kanalında görmedim ben. neden bu bilgiler toplumdan gizleniyor?

kilis sınırından alınan askerle ilgili haberler vardı

edit : haber kaynagını gördüm ozaman da paylasılmıs

Son düzenleme:
tam tarihi bilmiyorum fakat 29 kasım gibi 2 asker esir düşmüştü
2015 yılındanda 1 asker esirdi.
El bab operasyonundada 2 esir var deniliyor

10-15 şehit veriyoruz 30 saniye haber yapıyolar. Bunu hiç yapmadılar laf arasında söylediler.

şuanda uçakların havalanıp işid kontrolünde olan neresi varsa acımasız şekilde bombalanmalı .

2 asker yakılıyor her yerde videosu dönüyor ana akım medya emekliye müjde haberi veriyor 25 yaşında adamım ağladım lan ağladım anne diye bağırıyor lan adam yanarken bu ülkeyi bu hale getirenin 1 asker için menemeni yakan ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyor kemikleri !!!!

bu ********lerin kanalını şikayet etsek ya toplanıp

kapatın ** bütün konuları kitleyin
resim yok video yok yine konu kapatıyorsunuz bunuda kapatın ........
olmadı birkaç arkadaş emekliye müjde konusu açsın orda takılalım

ortada video yok bi numara yok yabancı ajanslarda bile bi numara yok. fazla evrensel sözcü cumhuriyet okumayın. kepek yapar. sonra sokaga çıkar tekbir getirirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri