10 Askerimiz şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef şehit edilen asker sayısı 2 değil 4 - 2 asker yakılarak ve 2 askerde kafasından kurşunla infaz edilerek şehit edilmiş.

2 Asker bayadır ışidin elindeydi.
Diğer 2 asker ise 1 hafta kadar önce felan El-Bab'ta esir düşen askerler.
Zaten Şehit edilecekleri belliydi.
Malesefki barbarca propaganda videosu çekilerek katledilmişler.
Şu anda diğer 2 askerin kurşunla şehit ediliş videosu yok ama yakında onuda nete atarlar.

Video %100 gerçek, ıŞid'in birçok vahşet videosunu izlediğim için tekniklerini çekimlerini ve barbarlıklarını biliyorum.
Adamların video çekmek için özel kameramanı vs bile var, yani bildiğiniz para verip hizmet aldıkları.

Ne diyelim ateş düştüğü yeri yakıyor ama anne-babaları bu görüntüleri izleyip bir kabri bile olmadan yaşayacaklar evlatlarının.
En acısıda bu herhalde.

Bu bilgileri nerden edindiniz, delil gösterebilirmisin. Resmi kaynak var mı?

bu bilgileri nerden delil gösterebilirmisin. Resmi kaynak var mı?

Resmi kaynak benim gözlerim, nette izlediklerim.

Ana akım medya 3 maymunu oynamaya devam ederler.
Türk insanı yabancı basından habere bayılır.
Link atayım yabancı basından.

...........
Bu linkte video başlangıcı var, ben videoyu paylaşmıyorum.
Yaptıklarım sadece haber paylaşımı.

Maalesef olay gerçek, 2 Türk askerini yakarak öldürüyorlar.
İnternet kısıtlaması da bu yüzden. Linkler çok seri kaldırılıyor fakat istenirse izlenebilir.

Türk milleti olarak en utanç verici, en acılı günlerimizdeyiz.

allah rahmet eylesin cümleten başımız sağolsun.
orayı ateş çemberine çevirmemiz lazımki arkasındaki conilerde yansın. öleceksekte onurumuzla ölelim.

bu haberin yalan olduğuna dair imzamı atarım

1.asker üniformaları bizimkiler ile aynı değil
2.asker üniformasında göğsün sağ kısmında soyad kazan bi kısım olur o yok burda sökülmüş bile olsa cırt cırt yeri olur
3.diyelimki bu kişiler türk askeri yakılmadan önce dediklerini dinledim ben adamlar cumhurbaşkanına ve türk devletine laf söylüyorlar yani burdanda anlaşılacağı gibi tamamiyle düzmece bi olay bana hiç inandırıcı gelmiyor videoyu izleyenler anlayacaktır.

hedef türkiyedir demekte ateşe verin yakın yıkın demekte liderlere söz söylüyorlar.

bu haberin yalan olduğuna dair imzamı atarım

1.asker üniformaları bizimkiler ile aynı değil
2.asker üniformasında göğsün sağ kısmında soyad kazan bi kısım olur o yok burda sökülmüş bile olsa cırt cırt yeri olur
3.diyelimki bu kişiler türk askeri yakılmadan önce dediklerini dinledim ben adamlar cumhurbaşkanına ve türk devletine laf söylüyorlar yani burdanda anlaşılacağı gibi tamamiyle düzmece bi olay bana hiç inandırıcı gelmiyor videoyu izleyenler anlayacaktır.

diyelimki düzmece değil gerçek olsun. madem öleceksin şehit olacaksın. onurunla öl cumhurbaşkanına tskya bayrağına devletine hakeret etme.!

diyelimki düzmece değil gerçek olsun. madem öleceksin şehit olacaksın. onurunla öl cumhurbaşkanına tskya bayrağına devletine hakeret etme.!

işte bende onu diyorum gerçek bile olsa ki değil bana göre türk askeri ölecek diye asla vatanına ihanet etmez devletine laf sölemez

videoda şüphe çeken detaylar çok(bana göre de ,tek tek açıklayan askeri vs forumlar konuşuluyor isteyen ingilizce aramalar yaparak bulabilir buraya atmayacağım görüntüler de var orada!) net açıklama gelmeden bişey demek istemiyorum umarım değildir diyelim..yarın açıklama yapmaları şart oldu .

Resmi kaynak benim gözlerim, nette izlediklerim.

Ana akım medya 3 maymunu oynamaya devam ederler.
Türk insanı yabancı basından habere bayılır.
Link atayım yabancı basından.

Sick ISIS savages film themselves burning two Turkish soldiers alive after capturing them in Aleppo in disturbing new execution video | Daily Mail Online

Bu linkte video başlangıcı var, ben videoyu paylaşmıyorum.
Yaptıklarım sadece haber paylaşımı.

45 saniyenin devamı nerde özelden atarmısın...

video hazırlayan ekibin bu atasözü uygun : ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya hesabı şeklinde düzenlemiş işler.

inanmak istemiyorum sabah belli olur herşey. gerçekse eğer çok büyük vahşet. Yürek dayanmıyor. Yabancı bir sitede gördüm videoyu. Yorumlarda sahte diyenler de var güneşin açıları hava koşullarından falan bahsetmişler

45 saniyenin devamı nerde özelden atarmısın...

video hazırlayan ekibin bu atasözü uygun : ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya hesabı şeklinde düzenlemiş işler.

Etik değil, ben kimseye video atmıyorum.
İzlemek isteyen kendisi netten videoyu bulup izler.
Ben diyeceğimi dedim.
İsteyen istediği şeye inanmakta özgür.
Dahada konuya yazmıyorum.

Edit : Sefer Taş'ın esir düşnesi hakkındaki link.

http://www.haberturk.com/gundem/hab...ailesi-konustu-psikolojimiz-bozuldu-perisaniz

Yalan olması için dua ediyorum ama yetkililer çıkıp nebileyim bu askerler bizim askerimiz değildir bu görüntüler gerçek değildir diye açıklama yapacaklarına interneti yavaşlatıyorlar bilmem ne yapıyorlar yani bu tablo normal midir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Edit.

Etik değil, ben kimseye video atmıyorum.
İzlemek isteyen kendisi netten videoyu bulup izler.
Ben diyeceğimi dedim.
İsteyen istediği şeye inanmakta özgür.
Dahada konuya yazmıyorum.

Edit : Sefer Taş hakkındaki link.

Sefer Taş'ın ailesi konuştu: Psikolojimiz bozuldu, perişanız | Gündem Haberleri

manipülasyon.................

Son düzenleme:
15442126_997734763664542_8098682612749046820_n.jpg

İnşallah stüdyo işidir.

bir kere olay gerçek olmasa interneti neden kısıtlasınlar. şuan bu haberi yayınlayan çok sayıda siteye erişim engeli alındı. asıl soru şu: TSK neden askerleri kurtarmadı. Askerler bize hiç değer verilmediğinden ve kurtarılmadıklarından yakınıyor.

Videyo bulamadım ama ürdünlü pilotun yakılmasını görünce manyağa döndüm, insan böyle görüntüleri izlediği zaman psikolojisi bozuluyor.
Vatan evlatlarının katledilmesini hiç izleyemem. Şahsen kimsenin izlemesini tavsiye etmem.

bir kere olay gerçek olmasa interneti neden kısıtlasınlar. şuan bu haberi yayınlayan çok sayıda siteye erişim engeli alındı. asıl soru şu: TSK neden askerleri kurtarmadı. Askerler bize hiç değer verilmediğinden ve kurtarılmadıklarından yakınıyor.

eğer ki yalan haberse bırakıp yayınlamasına ızın yine verilmez çünkü halkı galyana getirmeye calısıyor olabilirler isyan ayaklanma veyahut halkı sokaga dokup mezhep kavgaları cıkartıp olayları buyutmeye calısabılırler olay gercek olsun olmasın paylasılan video yüzünden her türlü kesmeleri yavaslatmaları zaten gerekli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri