Selam arkadaşlar, iş güç derken 10 ay yoktum. Bu süre içerisinde tv de çalışmaya devam ettim. Bilmeyenler için hatırlatayım ben tv kanallarında program çekip yönetiyorum. E haliyle youtube için de işler yapıyorum. Piyasada olduğum süre boyunca bazı yotuberlara ilk elden yardım ettim. Çekim, montaj ve pazarlama konularında destek verdim. Montajım, çekimim ve bilumum teknik konularda bilgim vardır. Bu gibi konularda dilediğinizi sorabilirsiniz.
Benim asıl sorum şu; 10 ay içerisinde neler değişti? Bugün itibariyle yeni sorunlarımız neler? Spamcı arkadaşlar en çok ne gibi sorunlarla karşılaşıyorlar? Özgün arkadaşlar yeni yöntemler geliştirdi mi?
Bu sorunların bazılarına çözüm bulmak, bazılarına da piyasadaki arkadaşlarımdan destek almak istiyorum.
Yarı anket, yarı sohbet bu forum konusuna katkıda bulunursanız sevinirim.
Benim asıl sorum şu; 10 ay içerisinde neler değişti? Bugün itibariyle yeni sorunlarımız neler? Spamcı arkadaşlar en çok ne gibi sorunlarla karşılaşıyorlar? Özgün arkadaşlar yeni yöntemler geliştirdi mi?
Bu sorunların bazılarına çözüm bulmak, bazılarına da piyasadaki arkadaşlarımdan destek almak istiyorum.
Yarı anket, yarı sohbet bu forum konusuna katkıda bulunursanız sevinirim.