10 bın tl pc ( sızce alınır mı ? )

K-Life

Yasaklanmış
Arkadaslar bugun Vatanda pc dizdim ama ne bilim almadim size bi sorayim dedim . boyle bi almama gerek varmi

oynacagim oyunlar
BLACKOPS 3
GTA 5
vs vs

agir oyunlar oynicam .

ve bunun yerine onereeginiz performansli ucuz bi liste varmidir ?

nEykkR.jpg

Hocam bu oyunları oynamak için 4-5 bin liralık bilgisayar bile yeterli olur. Yani bence gereksiz fakat sen çok param var benim dersen başka. Onun dışında bu bilgisayarın performansını sonuna kadar kullanacak işler yapmayacaksan bence alma

bide not olarak geceyim gtx 980 ti sli yapicam . cift ekran karti kullanicam yani .

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

10k verceksen gtx 1080 koyarsın

10k vermeyi dusunmuyorum ama koyarsamda tisi cikarsa koyarim . 2li daha iyi dir.

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:27 ----------

bana oneri vericek yokmu ?

Maximum limitin 3500 olsun, bukadar para bilgisayara verilmez, normal özellikte bir pc ile oyun grafiklerini düşürterek çoğu oyunu oynarsın,
Eğer sadece hobi olarak oyun oynama amaçlı bi pc alıcaksan, kesinlikle 3500 TL geçme, gta 5 oynamasan başka oyunlar oynarsın, illa gta 5 oynayacam diye kendini şartlandırma bence

Son düzenleme:
Maximum limitin 3500 olsun, bukadar para bilgisayara verilmez, normal özellikte bir pc ile oyun grafiklerini düşürterek çoğu oyunu oynarsın,
Eğer sadece hobi olarak oyun oynama amaçlı bi pc alıcaksan, kesinlikle 3500 TL geçme, gta 5 oynamasan başka oyunlar oynarsın, illa gta 5 oynayacam diye kendini şartlandırma bence

hayir hayir gta 5 diye degil bu yazdigim pcdede gta5 var :D ondan demiyorm isim icin youtube kanalm icin almayi planliyorum da butcem var ama anakart felan niye bu kadar tuzlu cikti ona anlam veremedim. butce sinirimda 5-6k tl civari

vatan pc satis elemani

Ben de zamanında 6-7k civarına topladım ama sonradan pişman oldum bu kadar para verdiğime. Ama ben yine de 10k lık bir şey toplayacam diyorsan bence 1080 sli yapılır 6000e 2 tane ekran kartı almıs olursun o monitor yetmez cok yüksek fps alacagından 1k civarına 144hz bi monitor alırım geri kalan 3k ile de diğer elemanları toplarım. Ayrıca oyuncu adam kablosuz mouse kullanmaz görmemiş olayım :D

Ben de zamanında 6-7k civarına topladım ama sonradan pişman oldum bu kadar para verdiğime. Ama ben yine de 10k lık bir şey toplayacam diyorsan bence 1080 sli yapılır 6000e 2 tane ekran kartı almıs olursun o monitor yetmez cok yüksek fps alacagından 1k civarına 144hz bi monitor alırım geri kalan 3k ile de diğer elemanları toplarım. Ayrıca oyuncu adam kablosuz mouse kullanmaz görmemiş olayım :D

1080 sli yapilir trde yokmus varsada sayili yani duydugumu soyluyorum . bide kablolu mouse ne bilim videonun tam ortasinda eline dolaniyor felan sinir oluyom ondan :) onereceginiz bi sistem varmi ?

Aylık gelirim 10 bin ise 20 bine de pc alırım

Garanti 10k maaş almakla 10k youtubedan kazanmak farklı şeyler ama.

---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

1080 sli yapilir trde yokmus varsada sayili yani duydugumu soyluyorum . bide kablolu mouse ne bilim videonun tam ortasinda eline dolaniyor felan sinir oluyom ondan :) onereceginiz bi sistem varmi ?

Dh sistem önerilerine konu aç ordaki arkadaşlar daha bilgilidir benden bu adamın yaptığından çok daha iyi bi sistem önerirler. Online oyun oynamayacaksan çok da sorun değil kablosuz olması tercih meselesi :)

Garanti 10k maaş almakla 10k youtubedan kazanmak farklı şeyler ama.

---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Dh sistem önerilerine konu aç ordaki arkadaşlar daha bilgilidir benden bu adamın yaptığından çok daha iyi bi sistem önerirler. Online oyun oynamayacaksan çok da sorun değil kablosuz olması tercih meselesi :)

tskler :)

knka oyun pc'si içi 10k cok yayın yapıcaksan anca yoksa 5k 6k lık güzel bi sistem toplam en son oyunları ultra hd oynarsın rahat ol .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri