10 farklı mailciden 1 adet mail

• Kullanıcı caner1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

caner1992

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bana yardımcı olmanızı istiyorum 1 adet mail Ref istiyorum yani 1 gmaile aşagıdakini yapacaksınız sorumluluk olarak üstlendim hem kendi adıma hem sizin adınıza Arkadaşlar Hiç dokunmadan alıp excel olarak tokenli olarak satacagım Şayet genel ise Tüm magdur olanların parasını almasını talep edecegim Lütfen yardımcı Olun Elinizdekilerdende olabilir beklenmişte olabilir maksat sonucu görmek 1 adet yapıp bana iletirmisin o gmaili ekleyeyim
Alınan Mail Sayısı 8

Tokenli olarak satılabilemesi İçin bunları sıra ile yapmanız lazım
1) Kanalı açtığınız anda token vermlisiniz. Bunun için kanal açıkken diğer sekmede http://www.kanalalsat.com/t.php adresini açın. oluşturduğunuz mail adresini girin. Sonraki sayfada çıkan işlemi kabul edin.
2) Eklediğiniz kanalların Para Kazanmaları Açık ve kurtarma maili bulunmalıdır.
3) Eklediğiniz kanalların +15 dakika üstü video atımları açık olmalıdır.

Son düzenleme:
canerden aldıkları onaysızları müşteriler onaylayamadıkları zaman onaylamamız için bize getirirdi ilk zamanlar. gerçekten sağlamlığı tartışılmaz kanalların. konunun açıklığa kavuşması adına kendisine kanal hazırlayacağız saygılarımızla

Son düzenleme:
canerin maillerini zaman zaman müşteriler onaylamamız için bize getirirdi. gerçekten sağlamlığı tartışılmaz kanalların. konunun açıklığa kavuşması adına kendisine kanal hazırlayacağız saygılarımızla

Çok teşekkür ederim Forumda Arkadaşlar vardı yanmaz yapışmaz kurşun geçirmez onlardanda yardım bekliyorum :) Kendimi sadece düşünmüyorum aynı şekilde kanal alanları düşündügüm için

Kanal açmayı bilmem :p ama CANERİN KANALLARININ TARTIŞILMAZ olduğunu iyi bilirim :)

Bir gün bir testte 3 kanala o kadar işkence çektirip te kapanmadığını bilirim ...

Zaten Forumda onlarca kanal satıcısı olabilir ama KALİTE bir elin parmaklarını geçmez ...

Kanal açmayı bilmem :p ama CANERİN KANALLARININ TARTIŞILMAZ olduğunu iyi bilirim :)

Bir gün bir testte 3 kanala o kadar işkence çektirip te kapanmadığını bilirim ...

Zaten Forumda onlarca kanal satıcısı olabilir ama KALİTE bir elin parmaklarını geçmez ...

Abi teşekkür ederim Güzel düşüncen İçin amaç benim kanalların kalitesini veya kötülügünü göstermek degil sistemin çalışıp çalışmadıgını test etmek Arkadaşlar Çekinmeyin 1 adet mail yollayacaksınız 2 dakikanızı alacak iş degil

2 adet mail alınmıştır Arkadaşlar en azından 10 farklı kişiden mail eklemem lazım

bi kanalda ben yolladım ama :) anlayamadım sistemi

3 oldu Arkadaşlar ne kadar çok o kadar netleştirmiş oluruz 3 kanal 3 farklı kişi 3 farklı tarih

Teşekkür ederim hocam sagolun 8 kişiden toplam 8 mail alındı kanalların açılma tarihleri karışık

caner boş bişeyle ugrasıyorsun tokenli kanalı sisteme satmak zaten bu tür kapanmlara sebep oluyor bunu en iyi batuhan bilir

caner boş bişeyle ugrasıyorsun tokenli kanalı sisteme satmak zaten bu tür kapanmlara sebep oluyor bunu en iyi batuhan bilir

Boş birşeyle uraşmıyorum 1 2 güne neden böyle birşey yaptıgımı detaylı olarak anlatacagım sadece wepscriptinin şikayet konuma gelip cevap atmasını bekliyorum

Boş birşeyle uraşmıyorum 1 2 güne neden böyle birşey yaptıgımı detaylı olarak anlatacagım sadece wepscriptinin şikayet konuma gelip cevap atmasını bekliyorum

hocam birazdan yolluyorum, şu anda yoldayım eve geçerim birazdan. Açar yollarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri