10 $ Getirili Kanal Satılık

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Hey

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Yabancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Ağustos 2016
Kanalinizda UYARI Varmi : ilk bir adet videoda topluluk geldi otomatik ytnin yolladığı başka birşeyi yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 10 $ üstüne çıkmıştır
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : eklenicek
Kanal Satis Fiyatiniz : 1300
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal taş gibi sapasağlamdır.Yine durumlar sıkışık olduğu için satmak durumunda kaldım. içinde 300 tl biriken para vardır ve yükselişte olan kanalımı bugünlük satışa sundum.Fırsatı kaçıran yandı :)
ZY08PA.png

qEr5ZW.png

yVXBra.png

D3aQ0z.png

öncelikle yanlış anlama amacım baltalamak değil. bu tarz satış konularıyla yakından ilgilendiğim ve sıkça satın aldığım için yorum yapmak istedim. kanalın 1300 tl edebilmesi için günlük kazancın bu baremde bir süre daha devam etmesi gerekir diye düşünüyorum. çünkü hem kanal hem de kazanç henüz çok yeni. fırsatı kaçırmak demişsin ama bu daha çok alıcı için risk almak gibi duruyor (şuan için). kanala güveniyorum dersen bu fiyata garanti de vermen gerekir bir süreliğine. vermeyeceksen de fiyatı kırman gerekir diye düşünüyorum.

hayırlı satışlar..

öncelikle yanlış anlama amacım baltalamak değil. bu tarz satış konularıyla yakından ilgilendiğim ve sıkça satın aldığım için yorum yapmak istedim. kanalın 1300 tl edebilmesi için günlük kazancın bu baremde bir süre daha devam etmesi gerekir diye düşünüyorum. çünkü hem kanal hem de kazanç henüz çok yeni. fırsatı kaçırmak demişsin ama bu daha çok alıcı için risk almak gibi duruyor (şuan için). kanala güveniyorum dersen bu fiyata garanti de vermen gerekir bir süreliğine. vermeyeceksen de fiyatı kırman gerekir diye düşünüyorum.

hayırlı satışlar..

Ben içeriğine kategorime ve kanalıma güveniyorum.şöyle ki fırsat kasım Aralık'ta bgbg tbm fırlayacak her sene aynı şey vr kanal hergün yükselişte.30 x 30 = 900 tl birikenle 1200 yapıyor ve bende artı yüz tl ekledim hocam.ve daha önceden kanal sattım ve kimseye sattığım kanal ne kapandı ne benden kaynaklı birşey oldu.alan içeriği yeniden yükleyip zaten devam edecek ayrıca vende fiyat normal hocam.bu kazancın düşmeyeceği garantisi veriyorum.

Ben içeriğine kategorime ve kanalıma güveniyorum.şöyle ki fırsat kasım Aralık'ta bgbg tbm fırlayacak her sene aynı şey vr kanal hergün yükselişte.30 x 30 = 900 tl birikenle 1200 yapıyor ve bende artı yüz tl ekledim hocam.ve daha önceden kanal sattım ve kimseye sattığım kanal ne kapandı ne benden kaynaklı birşey oldu.alan içeriği yeniden yükleyip zaten devam edecek ayrıca vende fiyat normal hocam.bu kazancın düşmeyeceği garantisi veriyorum.

sözde mi veriyorsun özde mi? :) özde veriyorsan görüşelim.

Satış aktif geç dönebilirim arkadaşlar

pinli adsense için alınırdıda :) son dakika o kadar param yok :)

zaten hocam nakiti olup kanal alacaklar arasında kaçırmamaları gereken kanal sundum :) Zaten satılmazsa 3 güne dahada satılmasın.Ki fiyatı geçen hergün artacak.Acil nakit ihtiyacı giderildiği taktirde konu kilit zaten

pinli adsensenin satışa dahil olduğuna dair bir şey göremedim ben?

zaten hocam nakiti olup kanal alacaklar arasında kaçırmamaları gereken kanal sundum :) Zaten satılmazsa 3 güne dahada satılmasın.Ki fiyatı geçen hergün artacak.Acil nakit ihtiyacı giderildiği taktirde konu kilit zaten
1300TL fırsat olmaktan çok uzak.

1. Kanalın kazancı en az 1 aylık kazancın bölünmesi ile ortalama hatta bunu 3 aylık ta yapan var 1 aylık ortalama desen 2.5$ kazançlı kanalınız var.
2. topluluk almış diyorsunuz en riskli tekif türü ve bildigim kadarıyla telifli kanal satışı yasak.
lütfen bu kurallara uyalım.

1. Kanalın kazancı en az 1 aylık kazancın bölünmesi ile ortalama hatta bunu 3 aylık ta yapan var 1 aylık ortalama desen 2.5$ kazançlı kanalınız var.
2. topluluk almış diyorsunuz en riskli tekif türü ve bildigim kadarıyla telifli kanal satışı yasak.
lütfen bu kurallara uyalım.
1-) Kanalı boş bile 1300 tlye satabilirim ortalama demedim bende kanal düşmez diyede garanti verdim.GARANTİ.
2-) Flag yemedim sadece youtubenin otomatik topluluğu geldi ve 3 aydır hiçbirşey yok ama çok tehlikeli ?

Alacak arkadaşalrda bunu göz önünde bulundursun.Telif Falanda gelmedi yanlış bilgilendirmeyin yorumunuzu düzeltin.

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

pinli adsensenin satışa dahil olduğuna dair bir şey göremedim ben?

1300TL fırsat olmaktan çok uzak.

Size göre.Ben burada garantide veriyorum herşeyde.Neyse arkadaşalr yorumlarınızı kendinize saklayın alacak olanlar mesaj atsın yada yorum yada bilgi isteyen.Fikir konunuzu konu dışına açar mısınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri