10 Günü Kalmış + İçindekilerle Satılık VDS

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar özgüne geçtiğim için elimde son kalan seyleri satmaya başladım o yüzden 10 günü kalmış aylık 35 tl 1tb'lık 1gb ramlık vds'i satıyorum vds'i Retnor Bilişimden Aldım Hiç Bir Sıkıntısı Yok Ayriyetten Spam Yaptıgım Zamanlarda Kalma Dizi ve Anime Klasörlerim Var 328gb lık 45 tane anime bulunan karısık hepsi önceden renderladıgım dünya engeli ses esleşeni vs gectıgım animeler ile 485gb lık 36 diziden oluşan videolarıda yanında bırakıcam bunlar sezonluk dızıler ve anımeler bazıları 1 sezon bazıları 2 3 5 vs tarzında fakat garanti veremem suan engel gecıyorlar gecmıyorlar bılmıyorum fakat bu arsıv sayesınden ciddi miktarlar kazandım o yuzden tutuyordum eger engel gelırse ufak tefek oynamalar ıle gecılecegıne ınanıyorum aklımda toplam bir fiyat yok acıkcası gelen en yüksek teklife bırakıcam satma amacım ozgune baslamam ve ozgun ıcın gereklı parayı saglamak :)

videolar daha önceden yüklendi mi youtube'a? yüklendi ise adsense için ünlem verecektir

videolar daha önceden yüklendi mi youtube'a? yüklendi ise adsense için ünlem verecektir

videolar onceden yuklendı 4 5 aydır yuklenmıyor kendı kanallarıma yukluyordum fakat hepsı kapandıgı ıcın suan elımde kı vıdeolar hıc bır kanalımda yuklu degıl bosda onceden kapandınca atıyordum bugune kadar unleme dusmemısdı hiç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri