10 k Aboneli %24 ABD Gösterimli, İzlenimli Kanal

• Kullanıcı rixon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

rixon

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : ciddi alıcılar!
Kanal Kategorisi : diy
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 25 Ağustos 2017
Abone Sayisi : 10.300
izlenim Sayisi : 4.100.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Para kazanma incelemede
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : caps aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz : 2.500 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal katagori olarak zor tutulan bi katagori tutturmak zor. Atılan videolar gayet iyi hit alıyor. Compilation tarzi 61 video bulunmakta bir çoğu +10 dakika. Katagori için lütfen zaman harcamayın.
qGgL53.png

5DAJZM.png

OoWgG0.png

guzel kanal tutturmak zor dogru.hayırlı satıslar.
fıyatta ıyı fakat bu sıra youtube un ne yapacagı bellı degıl onay da almamıs.
alsa kacgun kazancak uc bes gune gerı ıptal edıyorlar.
bu sıkıntılar olmasa hemen alabılecegım bır kanal.
ayrıca alıcılar ıcın soyluyorum bu tarz vıdeolar herkesın bırbırınden alıp attıgı vıdeolar garantı verıyormusunuz hemen kapanmayacagına spamdan?

guzel kanal tutturmak zor dogru.hayırlı satıslar.
fıyatta ıyı fakat bu sıra youtube un ne yapacagı bellı degıl onay da almamıs.
alsa kacgun kazancak uc bes gune gerı ıptal edıyorlar.
bu sıkıntılar olmasa hemen alabılecegım bır kanal.
ayrıca alıcılar ıcın soyluyorum bu tarz vıdeolar herkesın bırbırınden alıp attıgı vıdeolar garantı verıyormusunuz hemen kapanmayacagına spamdan?

maalesef insanlar özgün videolarına bile garanti veremiyorlar, lakin rakip kanallarım hemen hemen aynı videolarla 5 6 aydır kazanıyor, öğrenci olmasam satmayı en son düşüneceğim içeriğe sahip bir kanal, özgüne kolay bi şekilde dönebilir sadece 300 500 tl ekipman yatırımı ister, değerli yorumunuz için teşekkürler

Aynı kategoride özgün kanalım var. kanalınızı incelemek istiyorum. fiyat makul sayılır. aklıma yatarsa alış veriş yapabiliriz.

İzlenimler bi ara neden sıfıra düşüyor? Kendi hazırladığınız compilationlar mı yoksa başka kanallardan mı alıp yüklediniz? Düzenli olarqk video yüklenildi mi yoksa yüklenip bırakıldı mı? Bir de aklınızdaki son fiyatı pm atar mısınız

izlenim sıfıra düşmedi hiç, compilationları kendim hazırladım kısa videolar alıntı ben birleştirdim, video hala yüklüyorum kanal açıldığından beri sürekli yükledim, son fiyatı pm atarım

izlenim sıfıra düşmedi hiç, compilationları kendim hazırladım kısa videolar alıntı ben birleştirdim, video hala yüklüyorum kanal açıldığından beri sürekli yükledim, son fiyatı pm atarım

hocam merhaba,

aşağıdaki kısımda sıfıra düşmüş görünüyor bu youtube kaynaklı mı ?

dUfxHgR.jpg

şu ana kadar telif geldi mi hiç? videolarda eşleşen veya dünya engelli video var mı ?

yt kaynaklı bir problem olabilir, telif problemi - dünya engeli yaşamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri