10 kanal kapandi ama kafama bir soru takildi

JeSuisTurc

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, 10 kaanal spamdan komple kapatildi. buraya kadar sıkıntı yok lakin yeni actigim dogrulamayi orjinal telefonla yaptigim ve adsense bağlamadıgım içinde hiç video bulunmayan özel bir kanalimda kapatilmiş bunu nasil geri açaabilirim lütfen yardim edebilirmisiniz? çözümü tam olarak hangisini yapmaliyim?

Gecmis olsun.Benimde 10 kanalımda vardı sadece hepsi kapatıldı.
Adsense baglı olan,partnere baglı olan,bos-dolu hangi kanal varsa hepsi gitti.
Kanalları geri getirmenin cözümü yok benim bildigim kadarıyla.

komple Maili silsek alt kanal silinmezmi hocam? cünkü bana URLsi lazım özel bir URL almiştim şuan alamıyorum kanal boştu zaten video yüklememiştim.

adsenseye bağlıysa kanalların hepsi gidiyor o yüzden ben 1 gmail de alt kanal olarak çalışyorum her türlü gidiyor kanallar hocam sorunlu kanalları komple sil sonra yeniden al

komple sildim hocam da kanal hiçbirşeye bağli değildi videoda yoktu sadece urlsi benim için önemli bir alt kanaldi. hiçbir kanal önemli değil ama bu url önemliydi acaba nasil geri alabilirim? komple gmail vs sildim. şimdi yenidenmi hesap açayim ayni maile yoksa şifremi unuttum vs olarak mi devam edeyim?

komple sildim hocam da kanal hiçbirşeye bağli değildi videoda yoktu sadece urlsi benim için önemli bir alt kanaldi. hiçbir kanal önemli değil ama bu url önemliydi acaba nasil geri alabilirim? komple gmail vs sildim. şimdi yenidenmi hesap açayim ayni maile yoksa şifremi unuttum vs olarak mi devam edeyim?

Kesinlikle yeniden kurtar ama sorunlu kanalı yok et. Kurtarınca da biraz bekle alt kanla da dahil geri geliyor.

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

Kesinlikle yeniden kurtar ama sorunlu kanalı yok et. Kurtarınca da biraz bekle alt kanla da dahil geri geliyor.

hocam simdi sorunlu kanal vs sildim sadece bana içinde video olmayan adsenseye bağlamadigim alt kanal lazım bunun gmail vs herşeyini sildim lakin geri kurtarma yaparken bilgiler dogru değil diyor aslinda dogru. siz tam olarak nasil geri almami önerirsiniz hocam? kanali komple sildim tekrar alamazmiyim? sonuçda para kazanmasi kapanmadi adsenseyede bağli değildi.

Yani kurtarma için tel no kaydetmeliydin. Ya da ikinci bir kurtarma maili. Ana kanalı Kurtarınca alt kanal da geliyor. En Son oturum açtığın bi tarayıcı dan kurtarmayı dene

Yani kurtarma için tel no kaydetmeliydin. Ya da ikinci bir kurtarma maili. Ana kanalı Kurtarınca alt kanal da geliyor. En Son oturum açtığın bi tarayıcı dan kurtarmayı dene

tel no eklememiştim mail de eklememiştim ama alt kanali orjinal telefonum ile dogrulamiştim. bu bir işe yaramazmi? enson oturum açtigim firefoxdan deniyorum tekrar.

tel no eklememiştim mail de eklememiştim ama alt kanali orjinal telefonum ile dogrulamiştim. bu bir işe yaramazmi? enson oturum açtigim firefoxdan deniyorum tekrar.

Peki o alt kanalın şifresini oluşturmuş muydun sayfa maili ile kurtarabilir sin

çerezlerini silmeyi ve modemini resetlemeyi unutma bu bilgiler nedeniyle de açamamış olabilirsin

evet hocam şifre oluşturmuştum sanirim lakin kanal kapandigi için bana verdigi yeni maili hatirlamiyorum. arkdaşlar bir yardimci olun şu tek kanali geri açayim baska bişi istemiyorum işin ilginç yani içinde hiç video yoktu ama urlsi önemli olduğu için almak istiyorum.

Yani bota falan da mı bağlamadın hiç sayfa adını bilmen önemli

yada bağlı olduğu ana maili kurtarırsan o da gelir ana maili sil kurtar diyecem ama artık zaman geçti galiba ben de tel patladı ne zzamandır giremiyorumm foruma falan,

neden hepsi silindi sorusunu bende cevaplamak istiyorum, google bakıyor bu bana hile yapıyor ben bunu yollayayım sana ait herşeyi yok ediyor adsensenizi ellemiyor ona dua edin ilerde onuda işin içine karıştırırsa forumun yarısı bırakır işi heralde :D, her neyse url olayını anlamadım ben google hesabını tamamen silince başka google hesabından www.youtube.com/kanalim örnegi gibi url ni tekrar alamıyormusun birde google hesabını tamamen silmek diye bişey varmı bilmiyorum bile

partnerdeki kanallarda kapanıyorsa bunu sanırım telefon onayından buluyor olabilir eger o gmail veya kanal aynı telefonla dogrulanmıssa bu sekilde bulabilir baska turlu aralarındaki iliskiyi nasıl bulacak ki

Arkadaşlar geçen radoyada serkanyt da sordum oda bana haklısın dedi, şimdi işlem şu şekilde 1 adsensen var , ve bu adsenseni 1 vds den açdın buna baglicagın kanalını bu vds den yapacak girecek çıkacaksın , aynı zamanda ip değişmicek çerez silinmicek adsense bağlantını bilgilerini hep bu pc den yapıcaksın , bu şu anlama yani kaç adsensen varsa okadar vds olacak ve bunları karştırmadan işlem yapacaksın ozaman sizi kimse ne bulabilir ne de sizi tamamen yıkabilir aksi takdirde bu kaçınılmaz bir son oluyor herdefasında. bunları çok büyük spam yapan insanlardan bilgi alarak yazıyorum gerek bu forumfan gerek re10 dan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri