10 kanalim daha kapandi :(

büyük ihtimal seri olduğu için olabilir.
Birkaç kanalın normal şekilde kapandıysa diğerleride seri olduğu için spam olarak algılanıp kapanmıştır. Benim tahminim bu yönde.

yani burdan şunu birkez daha anladım ki gmail falan almıycan
çünkü adamların o gmailleri seri bi şekilde almadıkları ne malüm

Benimde daha yeni 20 tane kanalım kapandı hocam tam sebebini hala bilmiyorum

evet botla, birinin yüklemesi tamamlanmadan yani video tam youtube aktif hale gelmeden diğerlerini yükledim, %80 bu yüzden
çünkü kapanan 50 kanalımıda böyle yüklemiştim

aynı şekilde databilim botuyle geçen hafta başıma geldi.bende bikerede 70-80 video attım kanal ertesi gün iptal

Hocam pingerla alakalı olduğunu sanmıyorum.Zaten sebebini açıklamış arkadaş.Öyle olsa benim kanalların da kapanması gerekirdi.
telefon ile açılanlar kapanıyor, pinger ile açılanlar kapanıyor kısacası kapanması için sebep çok birde hesaplar seri miydi ozan001 002 003 gibi?

aynı şekilde databilim botuyle geçen hafta başıma geldi.bende bikerede 70-80 video attım kanal ertesi gün iptal

arkadaşlar başka hiçbir neden göremiyorum tek neden bu

pazar günüde ayni olayi yaptim 50 kanal gümledi
bu sabahta ayni şeyi yaptim 10 kanal

yani bot ile video atan arkadaşlar, bir kanala 5-10 video attiktan sonra 10-15 dk bekleyin sonra diğerine atin,

arkadaşlar başka hiçbir neden göremiyorum tek neden bu

pazar günüde ayni olayi yaptim 50 kanal gümledi
bu sabahta ayni şeyi yaptim 10 kanal

yani bot ile video atan arkadaşlar, bir kanala 5-10 video attiktan sonra 10-15 dk bekleyin sonra diğerine atin,

hocam 50 tane kapatılan kanalının kazancı adsense e yansıdı mı ?

evet botla, birinin yüklemesi tamamlanmadan yani video tam youtube aktif hale gelmeden diğerlerini yükledim, %80 bu yüzden
çünkü kapanan 50 kanalımıda böyle yüklemiştim

hocam tam olarak anlayamadım. Şimdi bi kanalına video yüklerken aynı anda diğer kanalına mı video yüklüyordun?

hocam tam olarak anlayamadım. Şimdi bi kanalına video yüklerken aynı anda diğer kanalına mı video yüklüyordun?

yok öyle değil
bot ile bir kanala video gönderdik botta hepsi gönderildi onaylandı, youtube da kanalımıza girdiğimizde video işleniyor görünüyor, o videolar işlenmeden diğer kanallarına aynı ıp üzerinden video yüklersen :) benim durumuma düşersin. 10 dk sürmeden 10 kanala 150-200 video yükledim, toplamda. Bu yüzden böyle oldu diye düşünüyorum

Demek ki en iyisini ben yapıyorum: adam gibi tv den kayıt yapıyor, HD kalitesinde sunuyorum videoalarımı. Bot mot bana terz.

kardeşim geçmiş olsun.sıkma canını yenilerini aç. inşallah onlar kapanmazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri