10 kanalim daha kapandi :(

Ben botla databilim botuyla sadece aynı gün bi kanala 200 video attım 1 hafta da oldu deneme amaçlı atmıştım zaten Kanalımda hiç bi sorun yok botla alakası yok arkadaşlar bu işin ama bakalım neden kaynaklanıyor acaba çıkar ortaya.

babamın yaklaşık 60 hesabı kapandı

işin ilginci anneminkilerde aynı yöntemle alındı onlar duruyor

Arkadaşlar youtube iyice azıttı. Aslında suç biraz da bizim Türk webmasterlarda. Abartıyoruz. Yüzlerce kanal acıp, binlerce video basıyoruz. Suc bıraz da bızde sanırım.

benim kanallarimda ayni sebeple kapandi ayni telefon numarasindan bir daha kanal acmayin ve mümkünse baska bir ip'den kanallarinizi acin.

botla vıdeo aktaranlar ne kazanıyor bu ısten

Ya arkadaslar bu kanal kapanma olayı nedir anlamıs değilim videoyla spamla cartla curtla alakalı bi durum olsa şimdiye 200-300 kanaldan 1 tane kalmazdı bende ki ben bu işe baslayalı 9 ay oluyor daha o sekilde 1 tane bile kanalım kapanmadı sizin yaptığınız ekstra ne var cözemedim :D bot deseniz 3 bot birden kullanıyordum toplu yukleme deseniz son 2 aydır tek kanala tek yuklemede 300-400 video olmak üzere gunde 2k video attıqımı biliorum ... tek ip deseniz ona bişey diyemiyorum işde :D

ya bence gene gmaille alakalı olabilir büyük ihtimal..yusuf yazını aynen hatırlıyorum android telle gmail alınabiliyor deyip 30 40 50 diye gidiyodun sıralı...bende senden görüp aynen 10 tane hesap aldım o şekilde ama ben daha kullanamadım iş güçten boşta duruyorlar yakında başlıcam bakalım hayırlısı....

ya bence gene gmaille alakalı olabilir büyük ihtimal..yusuf yazını aynen hatırlıyorum android telle gmail alınabiliyor deyip 30 40 50 diye gidiyodun sıralı...bende senden görüp aynen 10 tane hesap aldım o şekilde ama ben daha kullanamadım iş güçten boşta duruyorlar yakında başlıcam bakalım hayırlısı....

Hocam bende o şekilde alıyorum telefonla, şuan o günden itibaren 33 tane oldu.Hesapları belli aralıklarla 4-5 tane alıyorum bırakıyorum.Hergün 3-4 tane yeni kanala da yükleme yapıyorum fakat kapanmadıda.Yavaşça yapıp yüklenmeyince sorun olmuyor sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri