10 Kişiye 1 Aylık Videoyap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çıkanlara şimdiden hayırlı olsun :) haydi bismillah umarım ihtiyaç sahiplerine çıkar

gene çıkmadı yaw :D
hocam kredi kartıyla nasıl alınıyordu ödeme yöntemini bulamadımda :D :D :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu kuradan çok umutluydum ama maalesef :( Nedir bu şanssızlığımın sırrı ya :D

Kullanmayacak arkadaşlar varsa her türlü yardıma açığım :D

Ne heyecanla takip ettim be yedek bile vurmadı. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun bol kazançlar sağlarlar inşallah.

Edit:Kullanmayacak arkadaşlar olursa hani :) buralardayım ben.

Son düzenleme:
çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. Gene bana çekilişlerden bişey çıkmadı artık darısı gelecek çekilişlere :)

aynen bende izledim kurayı heyecanla gene çıkmadı kazananlara hayırlı olsun.

Hocam o ses nedir..

İlk tanıtım videonuzda sesiniz nasıldı şimdi nasıl :D Strestenmi oluyor bunlar :)

çekilişte çıkmayınca elimde olan bir şeyi kaybetmiş gibi üzülme hissi yaşıyorum nedir bu ya :)

[MENTION=10261]Sonsuzluq[/MENTION] (110) = 1847
[MENTION=10576]muratcakmak[/MENTION] (137) = 10576
[MENTION=11589]ytynk93[/MENTION] (70) = 14074
[MENTION=12807]re-cox[/MENTION] (56) = 1965
[MENTION=13698]TranceRave[/MENTION] (2) = 3172
@uploadpro39 (51) = 12613
[MENTION=17837]ozcan[/MENTION]irmk(videoyap destek) (175) = 4521
[MENTION=13022]murat1985[/MENTION] (167) = 13164
[MENTION=10892]muratagca[/MENTION] (67) = 1496
[MENTION=14234]kabuslord[/MENTION] (170) = 10245

Yedek Talihliler:
[MENTION=12657]SelcukAKKUS[/MENTION] (40) = 14014
[MENTION=21056]mlo[/MENTION] (111) = 13488
[MENTION=9549]flyx[/MENTION] (7) = 2072

Merhaba arkadaşlar,

asıl çekilişi kazanan arkadaşlardan kullanmak istemeyen veya hediye etmek isteyen arkadaşlar varsa. Öncelik yedeklerdeki sırayla hediye ederseniz sevinirim. Yinede tanıdık birine etmek isteyen cıkarsa edebilir. Tabiki siz kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz.

Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. Sabah 10:00'da hesaplarınıza 31(art niyetle yazmadım. her zaman o şekilde eklerim) gün süre olarak eklenecektir. Hediye etmek isteyen varsa konu altından lütfen şu videoyap idsine hediye edin yazsın.

gene çıkmadı yaw :D
hocam kredi kartıyla nasıl alınıyordu ödeme yöntemini bulamadımda :D :D :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba üstad,

pazartesi günü açıklama yapmıştım bu durumla alakalı. Garanti bankası videoyap, kanalalsat ve buyfullchannel.com'un posunu iptal etti. %5'in üstünde çalıntı kredi kartı kullanım oranı olduğu için. Sağolsun ******** arkadaşlar onuda yaptılar en sonunda:O 3-5 gün içinde yeni bir pos ayarlıycam inşallah. Ama yinede paypal ile almak istiyorum diyip alt tarafında paypalım yok diyip kredi kartıyla alabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 00:50 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Hocam o ses nedir..

İlk tanıtım videonuzda sesiniz nasıldı şimdi nasıl :D Strestenmi oluyor bunlar :)

Kızımı uyuturken bende uyudum:) yeni uyandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri